dawidjawor Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 witam! mam takie oto pytanko, czy zderzak tylny od sedana czy kombi oczywiscie e36 pasuje do coupe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 z tego co ja sie orientuje to nie , coupe ma dluzsze te boki pod nadkola co wchodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 witam! mam takie oto pytanko, czy zderzak tylny od sedana czy kombi oczywiscie e36 pasuje do coupe??? tak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 ta napewno pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 dzieki wielkie czyli spokojnie mozna brac od sedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi