Cuba Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzięki za przybycie, udział i super zabawę <bmw_1> ... mam nadzieje, że nikt za bardzo się nie nudził :wink: Gratulacje dla zwycięzców <bmw> Nocka dosyć szybko zleciała .... Do następnego spotkania w Nysie :grill: ps. Niestety 19-go nie dam rady Was odwiedzić :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) a to następna nagroda dla maxbimmera Edytowane 13 Czerwca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 również dziękuję wszystkim za spotkanie serdeczne podziękowania dla Foresta, Nem'a, mati'ego, śliwy, chiccoo, mariusza13, Edu.. ludziom z BKP i FM GZ szczególnie chiałbym podziękować Mordulcowi .. dzieki brachu , wiesz za co.. tez coś wkleję od siebie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 imprezka udana jak najbardziej oby wiecej takich spotkan i wiecej osob od nas na noc zostawalo pozdrawianm i wielkie dzieki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas w odjazdowej atmosferze. Gratuluję wspaniałych wyników w poszczególnych konkurencjach. Edu dzięki za super przejażdżkę Pozdrawiam do zobaczenia w Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 link do zdjęć z zaprzyjaznionego klubu i kilka autek z maxbimmera się załapało https://picasaweb.google.com/101443003028846224694/IVZlotBMWKlubPoUdniePNW1112062011?authkey=Gv1sRgCIrJ9s2qr87svAE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mordulec czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wlasnie wiecej fotek bo po tych zdjeciach okazuje sie ze wiecej niepamietam jak mi sie wydaje a to bylo wczesne popoludnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wlasnie wiecej fotek bo po tych zdjeciach okazuje sie ze wiecej niepamietam jak mi sie wydaje a to bylo wczesne popoludnie !! haha ja sie nie dziwie ze nie pamientasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wlasnie wiecej fotek bo po tych zdjeciach okazuje sie ze wiecej niepamietam jak mi sie wydaje a to bylo wczesne popoludnie !! ha ha no nie mogłeś być w każdym miejscu żeby wszystko zapamiętać ale z drugiej strony to wszędzie było cię pełno ha ha lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noe Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dziękuje za super zabawę z wami na tym zlocie a to wszystko dzięki chłopakom z południa oczywiście. Było super emocji co nie miara no i czekamy na rewanż w przeciąganiu liny oczywiście No i do zobaczenia w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kilka moich fotek <bmw_1> https://picasaweb.google.com/114836643236447871602/IVZlotBMWKlubPoUdnie1112062011 Fotki qba101 http://bmwklubpoludnie.pl/viewtopic.php?p=26503#26503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no i czekamy na rewanż w przeciąganiu liny oczywiście no tu to akurat nie macie szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Było super emocji co nie miara no i czekamy na rewanż w przeciąganiu liny oczywiście no tu to akurat nie macie szans Hehe no faktycznie trzeba zrobić powtórkę na jakimś zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hehe no faktycznie trzeba zrobić powtórkę na jakimś zlocie ja sie pytam gdzie sa fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja sie pytam gdzie sa fotki ja też się pytam lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Super, że imprezka się udała:) Szkoda, że nie mogłem pojechać, ale z pewnością jeszcze nie na jednym zlocie się spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja sie pytam gdzie sa fotki ja też się pytam Zaraz coś ogarnę sorki chłopaki ale mam teraz całą masę spraw na głowie ... Postaram się coś w ciągu dnia powrzucać tylko odgruzuję się trochę w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Są fotki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 3 HDRki na szybko : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No zabawa widzę przednia , szkoda, że nie wszędzie można być , ale do niedzieli :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No wkoncu fotki pierwsza klasa bylo wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeszcze trochę fotek dorzucę tylko muszę je ogarnąć trochę przesortować i wykadrować w każdym razie jutro postaram się wrzucić resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeszcze trochę fotek dorzucę tylko muszę je ogarnąć trochę przesortować i wykadrować w każdym razie jutro postaram się wrzucić resztę a nakreciles moze filmik jak bawimy sie na macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi