Sebo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Przykro mi bardzo, ale muszę zrezygnować z wyjazdu. Próbowałem załatwić sobie wolne i w rezultacie od wczoraj mam nocki, wcześniej myślałem, że dam radę pojechać po nocce jednak niestety nie - za duży deficyt w spaniu. Zatem do zobaczenia na następnym spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Przykro mi bardzo, ale muszę zrezygnować z wyjazdu. W takim więc razie my z Młodą też odpadamy. Szkoda zimówek które mam obecnie na aucie P.S. Jednak znalazła sie dobra dusza poza Sebą która nas zabierze. Dzięki Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Forest to będziecie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ... Forest to będziecie czy nie? Jednak znalazła sie dobra dusza poza Sebą która nas zabierze. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ... Pytałem bo Daria pisała z Młodą i mówiła że nie jedziecie - a jak byście nie jechali to chciałem jakoś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) ja też będę o 8.30 pod Decathlonem - proszę czekać Edytowane 10 Czerwca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ... a jak byście nie jechali to chciałem jakoś pomóc. Dzięki Mati ale jakoś daliśmy radę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ok to do zobaczyska jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 My juz spakowani namiocik jest tylko o najwazniejszej rzeczy zapomnialem o % ... Jeszcze rano trzeba bedzie dokupic cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 My juz spakowani namiocik jest tylko o najwazniejszej rzeczy zapomnialem o % ... Jeszcze rano trzeba bedzie dokupic cosik \bez % nie wjedziesz na teren zlotu tak stoi w regulaminie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 \bez % nie wjedziesz na teren zlotu tak stoi w regulaminie :drunk: No tak jak Mariusz napisał , alkohol będzie sprawdzany na bramie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 ja mam wolne miejsca forest bo dzis odpadla mi marta wiec jak chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 dotarliśmy do domu z małą przerwą na obiad czoło zjarane masakra jak po każdym zlocie teraz siedzę i sączę naszą nagrodę bmw_beer za pierwsze miejsce dzięki wszystkim którzy byli<bmw_2> i niech żałują tradycyjnie już ci co odpuścili <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Za tydzień to będzie impreza na Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wraz z Edka dziekujemy wszystkim za super zabawe. Zlot byl bardzo udany i wrecz za smieszne pieniazki oby wiecej takich Chlopai sie naprawde postarali zapewniajac mnustwo atrakcji i kupe smiechu i zabawy. Ci co mogli a nie przyjechali moga bardzo zalowac Ponizej zdjecia naszych klubowych championow. Niestety wiecej fotek juz nieposiadam bo w najzwyklejszy sposob niewyszly z prostej przyczyny na***alem sie http://imageshack.us/photo/my-images/546/zdjcie0257p.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/90/eduu.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/855/edka.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/534/dyplomj.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Znaczy się, że mamy największych koksów w regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Impreza naprawde udana zabawan na macie poslizgowej byla swietna no i sam fakt ze zebralismy prawie wszystkie 1miejsca w konkurecjach sprawnosciowych oby tak dalej Panowie i Panie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nagród tym razem pozgarnialiśmy całkiem sporo , chyba sam Edu zebrał 3szt ogólnie impreza rewelacyjna , Południowcy spisali się na 6tkę :drunk: wszystko było zapięte na ostatni guzik za co serdecznie im dziękuję Fotek trochę zrobiłem ale to już wrzucę na spokojnie albo coś pod wieczór albo jutro w ciągu dnia Dzięki dla Wszystkich obecnych z Maxbimmer'a :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ja też dziękuję wszystkim za wspólną imprezę. Edowi za transport, południowcom za organizację imprezy a całej reszcie na świetną atmosferę :drunk: Do zobaczenia na kolejnych zlotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dziekuje za fajna impreze fajni ludzie miła atmosfera nie moge sie doczekac nastepnego zlotu pozdrowienia dla wszystkich happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 szkoda ,że nie mogłem zawitać na zlot ,ale niestety tak nieraz jest . Gratulacje dla zgarniających dyplomy i nie tylko . Do zobaczenia na drogach i za tydzień na Redeco:grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 dzieki wielkie wszystkim za super impreze jak pisal Marcin, wszystko bylo dopiete na ostatni guzik- Poludniowcy zorganizowali wszystko na tip top. atmosfetka oczywiscie super, czas rozplanowany sensownie i pogoda dopisala do domu wrocilismy z Daria okolo 00.15 ale cala droga zalowalismy ze nie moglismy zostac na noc i dlatego juz nie mozemy doczekac sie nastepnej takiej imprezy jeszcze raz wielkie dzieki za wspolna zabawe i do zobaczenia w sobote i niedziele kilka fotek ode mnie (ale doslownie kilka bo nie chcialem Mordulcowi wstydu robic) :dance: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ogolnie za jakosc zdjec przepraszam ale robione byly telefonem. a teraz zdjecie zlotu: Uploaded with ImageShack.us aha, nie wiem jak reszta ale ja wygladam jak pol murzyn i pol indianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mati , no teraz fura wygląda rewelka przez jasny dodatek w postaci fajnego kółka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mati , no teraz fura wygląda rewelka przez jasny dodatek w postaci fajnego kółka :lol: i te kolka jasne zostana moze kieeeedys jak kupie jakies fele z parapetem to srodek wtedy walne na czarno ale tu nic nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dziękuje za miłą zabawę- fajnie bardzo było spotkac sie, pogadac i potańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi