Cuba Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Listy na forach zostały zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Będziemy chyba leciec A4? To ekipa Oława/Brzeg/okolice może ustawic się na parkingu Kauflandu, polecimy na A4 i poczekamy na ekipę wrocławską/GZ. to tak mniej więcej o której się ustawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Skoro od 10.00 jest wjazd, to około 9.00 trzeba by wyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Tak jak Forest napisał , trzeba mieć trochę zapasu żeby być tam na 10:00 Na autobana wbijamy wspólnie z ekipą z Grupy Zachód .... zbiórka tradycyjnie pod Decathlonem około 8:30 a wyjazd 8:45 tak żeby spokojnie kolumną dolecieć na 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Więc "grupa oławska" najlepiej chyba jeśli spotkamy się o 8.45 na parkingu Kauflanda i punkt 9.00 wyjazd w stonę A4. Spotkamy się na parkingu przy autostradzie i stamtąd polecimy już razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 sorki ale chyba popełniłem małą gape wpisałem się sam chcę zabrac żone córkę myslęze niebędzie problemu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 dobry pomysll 8 45 kaufland olawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Każdy uczestnik przebywająca na terenie Zlotu zobowiązany jest do posiadania identyfikatora, który otrzyma przy wjeździe/wejściu, warunkiem jest wpisanie się na listę uczestników do 03.06.2011r. w przypadku braku identyfikatora, osoba zostanie wyproszona z terenu spotkania. Listy na forach zostały zamknięte. sorki ale chyba popełniłem małą gape wpisałem się sam chcę zabrac żone córkę myslęze niebędzie problemu No to chyba jednak masz problem z tego co wiem to Południowcy już zamówili identyfikatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ja niestety odpadam... auto jeszcze w rozsypce, pomalowany dopiero przód, a gdzie reszta + polerka i składanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 nic się nieda zrobic błagam wymyslcie cos żona mnie zabije uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 dobry pomysll 8 45 kaufland olawa potwierdzam obecnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Chciałbym, ale "niestety" jestem na delegacji w Pamplonie. Eeeech, i znów pić to okropne hiszpańskie wino i siedzieć z Latynoskami, powoli mam dość... Postaramy się nawiedzić Dom Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Będzie ktoś miał dwa wolne miejsca w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 z tego co wyczytałem to jest jakiś ośrodek na tym lotnisku czyli problemu z energią elektryczną chyba nie będzie ?? jakąś kawkę sobie zrobić, miały być też wzory oświadczeń chyba do wydrukowania podobnie jak w gostyniu skąd to mam pobrać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Będzie ktoś miał dwa wolne miejsca w aucie? Zdaje się, że my będziemy mieć. Trzymają mnie z grafikiem do ostatniej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 miały być też wzory oświadczeń chyba do wydrukowania podobnie jak w gostyniu skąd to mam pobrać ?? Mógłby ktoś więcej wydrukować, by przed imprezą wypełnić - drukarka mi padła. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 z tego co wyczytałem to jest jakiś ośrodek na tym lotnisku czyli problemu z energią elektryczną chyba nie będzie ?? jakąś kawkę sobie zrobić,miały być też wzory oświadczeń chyba do wydrukowania podobnie jak w gostyniu skąd to mam pobrać ?? Regulamin - Oświadczenie - http://www.przeklej.pl/plik/regulami...c-002afb3f56jo Stąd można pobrać Mógłby ktoś więcej wydrukować, by przed imprezą wypełnić - drukarka mi padła. Z góry dziękuję. My mamy dwie sztuki, więc jedną odstąpimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu B5S Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Do zobaczenia w sobotę o 8.30 pod Dekathlonem ,fajnie będzie jak polecimy na 20 bawarek do PNW. Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Krychu B5S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 kto wydrukuje te regulaminy bo ja tez nie mam na czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Taka mała wskazówka dla dojeżdżających od strony Wawelna - http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=46-070%20Polska%20Nowa%20Wie%C5%9B&Submit=Szukaj&src=1&cId=&sId=&x=0&y=0 w Polskiej Nowej Wsi przed samym kościołem droga w prawo i cały czas prosto, po wjeździe do lasu 200/300m z prawej będzie brama wjazdowa <bmw_1>tam już nas zobaczycie ... żeby wjazd przebiegał płynnie - oświadczenie podpisane przez wszystkie osoby znajdujące się w pojeździe + 20 zł od samochodu, każdy otrzymuje identyfikator i udaje się na plac gdzie rozlokujemy samochody :wink: Do soboty :grill: Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Cuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 będzie ktos miał więcej regulaminów bo ja niemam drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 mam 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 A zjazd z A4 to na co ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zjazd Nysa - Opole Po zjeździe kierujecie się na Niemodlin następnie odbijacie na Wawelno - PNW http://www.autoczok.pl/niemodlin.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi