imilo Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Panowie co o tym myślicie ciekaw jestem czy w polszy ktoś by to zrobił bo widziałem już fiaty vw audi itp. ale bmw nie spotkałem na żadnym zlocie ciekawi mnie jaki był by koszt takiej instalacji Edytowane 12 Maja 2011 przez imilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Mi tez sie takie cos podoba, ale nie wiem w sumie nic na ten temat, z czym to sie je, kto to moze zrobic no i jakie koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) dobre to jest na pewno można jechać totalnie po ziemi a jak próg to do góry i przy takim czymś nie parkujesz samochodu po prostu go kładziesz ten air system dobra sprawa tylko trzeba mieć dużo miejsca bo to 2 butle muszą być zobacz na to położone a6 w 00:11 [video=youtube;-w23z_sj4TU] tutaj odcinek z tvn turbo [video=youtube;5VTIr0bwmEY]http://www.youtube.com/watch?v=5VTIr0bwmEY Edytowane 12 Maja 2011 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 http://www.chromowane.pl/p_hydrauliczne.php generalnie chlopaki z cultstyle'u sie wzieli za to , Helflik (sorki jesli przekrecilem nicka) i ktos drugi ...zapomnialem ja widzialem beemke z takim zawiasem juz od nich . ale niestety to nie jest tanie sam bym chcial miec takiego fiaciora -> , http://www.youtube.com/watch?v=XcdHBR0KQRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 po tytule myślałem że to topic o modelarstwie z logo bmw a tu lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 algrundo sie za to bierze. cena za zestaw od 5tys wzwyż. mozna zrobic samemu, wtedy koszt 2tys + masa pracy osobiscie wole gwint - fuck air ride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Własnie wyczaiłem dzisiaj tą stronkę algrundo i pisałem do chłopaków o koszt takiej zawiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Z tego co widzialem na stronce najtansza ponad 6k, najdrozsza 10k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi