ŁoBoG Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Wie ktos ile litrow oleju MAXymalnie wchodzi do michy w BMW 325i pytanie_bmw pytanie_bmw pytanie_bmw pytanie_bmw pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 4,6 Litra - mi tyle wchodzilo za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁoBoG Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 No wlasnie prawie 5L zlalem z miski, ale myslalem ze moze wiecej wejdzie. Dzieki i PZDR. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam! z tego co się orientuję powinna mieć w sobie przynajmniej 7L -7,5L!Do mojej tyle wchodzi ,a nie sądze żeby 2,5 nie równała się 2,5! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam! z tego co się orientuję powinna mieć w sobie przynajmniej 7L -7,5L!Do mojej tyle wchodzi ,a nie sądze żeby 2,5 nie równała się 2,5! Pozdrawiam! To wiecej niz do E38 728i lolcio :mrgreen: a tak poza tym wracajac do tematu Kolega ma E-30 , a nie E-36 Wiec 2,5 nie rowna sie 2,5 :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 W przypadku E30, do 2.5l silnika wchodzi nie całe 5l Pozdr. Polus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Żeby rozwiązać Waszą ciekawość proponuje : http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi wpisać ostatnie 7 cyfr numeru VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁoBoG Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Pronlem mam juz rozwiazany. ok 5L wchodzi <bmw_1> PZDR!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi