Gość Mordulec Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Mogę zapytac jeśli bardzo Ci zależy ale pan Andrzej uprzedzał, że haft na plecach jest kiepskim pomysłem - będzie przeszkadzał, grażnił skórę na plecach. Tak więc daj znac co i jak. Klient nasz pan - mówisz i masz W sumie to masz rację o tym nie pomyślałem , chyba faktycznie dużo bardziej komfortowa będzie wersja z nadrukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 a po ta koszulkę z nadrukiem to do kogo trzeba się udac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 a po ta koszulkę z nadrukiem to do kogo trzeba się udac? http://www.maxbimmer.pl/threads/10802-UBRANIA-KLUBOWE-Z-HAFTEM-POLARY-KOSZULKI-CZAPECZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 W sumie to masz rację o tym nie pomyślałem , chyba faktycznie dużo bardziej komfortowa będzie wersja z nadrukiem Taka koszulka polo z haftem na całe plecy kosztowałaby 75 zł. Więc raczej się nie opłaca, dokładasz kilkadziesiąt złoty i masz polarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Mordulcu - miałem kiedyś koszulkę z haftem na plecach i powiem Ci - nigdy więcej! Zapomnij o jeździe z tym dziadostwem na dłuższe dystanse, a jak się spocisz, to już wcale w niej nie wysiedzisz oparty o cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 1.Pola (nick na koszulce) rozm. M, Sols Pretty krótki rękaw BIAŁA 1 szt. 2.Elaszek (nick na koszulce)rozm. L Sols Pulp długi rękaw różowa 1 szt. 3.Basia (nick na koszulce) rozm. M Sols Pretty krotki rekaw rozowa 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Wysłałam zamówienie do P. Andrzeja czas wykonania ok 21 dni. Czyli niedługo w tym temacie podam nr konta na jaki trzeba wpłacac pieniązki oraz tytuł wpłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 załatwione wiadomość na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi