Maras1122 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam ,koledzy jak w temacie co to jest za czesc ( dodam ze to z M42 czyli 1.8is) i jak ona sie nazywa i za co odpowiada w aucie? Zaobserwowalem ze mam ja uszkodzona w silniku . Z tego co zauwazylem reguluje jakas przyslona w kolektorze Z gory wielkie dzieki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 To nie jest czasem odma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 też mi sie tak wydaje to jest odma chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 To zawór podciśnienia do kolektora. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&btnr=11_1159&hg=11&fg=40 7demka na rysunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kurcze Mordulec ratujeszm i zycie ,nie wiem dlaczego ale w moim silniku ukruszyla sie ta glowka na koncu ,a jest aluminiowa i tak sobie wisialo musze gdzies to nabyc teraz . A wiecie moze na co ma to wplyw jak jest niesprawne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Nie wiem jak to w IS-ie działa , ale objawy mogą być np takie że komp będzie wzbogacał mieszankę na biegu jałowym , co to za część to wiem ale jakie objawy jak się sypnie to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 prawde mowiac jechalem z ta czescia uszkodzona i hm... nic niepokojacego nie bylo ani widac ,ani slychac tak jakby autko bylo zdrowe z tym ze tak jak piszesz cos wspolnego moze to miec wlasnie z mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 a spalanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 wiesz co nie jechalem autkiem gdzie byl ten silnik duzo bo tylko ok.300km i to trasa wiec ciezko mi porównac spalanie dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi