****bmw*** Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 mam taki problem ze potrzebuje spinki do bocznych listew [szerokie], ale szukalem we wrocławiu i sa tylko do waskich listew. gdzie moge te spinki kupic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 W salonie BMW we Wroclawiu wylot na autostrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Masz Kevin cierpliwość. Nowy kolega nawet się nie przywitał tylko od razu pomocy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja to bym sie bardziej czepil do nazyw tematu jak do tego, ze gosc sie nieprzywital bo inni moga miec podobny problem a szukajka nieznajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Eeeee tam. Bummier fan sobie poradzi. Potrafi przeczytać cały Internet (jak Chuck Norris) i jak nie znajdzie to dopiero pyta. Poza tym wie jak zatytułować temat, jakie informacje podać itp. Właśnie po to żeby Ktoś później mógł czytać Internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 mam : http://allegro.pl/hit-spinki-do-mankietow-z-logo-bmw-okazja-i1588628031.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Haha :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 mam :http://allegro.pl/hit-spinki-do-mankietow-z-logo-bmw-okazja-i1588628031.html no super i nawet to schodzi ale lans mieć takie spiny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kurde, do pracy bym założył to chłopaki z VW rozpruliby mi gardło już i tak dziwnie lookają na moją biało-niebieską lanserską zapalare kupioną od żółtych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi