ryss15 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam, czy macie jakiś sprawdzony warsztat w którym zrobią przekładkę E36? Jakie namiary itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a czy to się wogule opłaca stego co wiem to jest nie takie proste lepiej kupic e36 europe a angola na częsci:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a czy to się wogule opłaca stego co wiem to jest nie takie proste lepiej kupic e36 europe a angola na częsci:confused: Akurat E36 to plug&play wszystko pasuje nawet jest miejsce w ściance grodziowej żeby przełożyć kolumnę kierownicy na drugą stronę bez większych trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Akurat E36 to plug&play wszystko pasuje nawet jest miejsce w ściance grodziowej żeby przełożyć kolumnę kierownicy na drugą stronę bez większych trudności. a co elektryką bo jesli nie ma problemu to chyba warto sciągnoc e36 angola w dobrym stanie i smigac pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryss15 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Czy mi się to opłaca to ja o tym decyduje. Więc ma ktoś jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi