lechu80 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam posiadaczy bumek mam problemik ze wskaznikiem paliwa w e36 2L poprostu w momencie włączenia stacyjki zapala sie na moment kontrolka rezerwy i gasnie a wskazówka od poziomu paliwa nic sie nie wychyla i pokazuje ze nie mam nic w baku. POMOCY!!! z góry dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 mogl sie zawiecic miernik albo cos ci sie odlaczylo...pod kanapa...jest taki wlaz ..obejrzyj sobie czy wszystko na 1 rzut oka jest git...a jezeli tak po pobaw sie ustawieniem miernika paliwa na sucho poprostu ustaw miernik na caly bak i oblookaj co ci pokazuje wskaznik po przekreceniu stacyjki pozdrowka...a i swoja droga.. wlaz za ktorym znajduje sie poziom paliwa znajduje sie po prawej stronie..tzn od strony pasazera pod tylnim siedziskiem.. do wlazu ida 2 wtyczki i 2 przewody doprowadzajace paliwo.. jedna mniejszy wezyk idzie od pompy drugi to chyba odpowietrzenie chodz nie jestem pewien.. odlaczy wszystko lacznie z wtyczkami nastepnie odkrec wlaz i wyciagnij reszte powinienes ujrzec pompke i wskaznik wraz z plywakiem... potem tylko proboj podlazczyc wskaznik wtyczka o ile sie nie myle od wewnetrzej strony wlazu... pozdro jezeli to nic nie da to moze cos masz w zegarach skopane.. peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi