Dyziu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 siemka co sądzicie o tym autku?? może zauważycie coś więcej niż ja http://otomoto.pl/bmw-528-zobacz-koniecznie-sekwencja-C18360367.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Troche kiepskie foty, foteli nie widac, po kierownicy to sie raczej nic nie oceni. Przebieg hmm... w sumie to mozliwe ze taki ma, ale widze komis i to budzi moje watpliwosci i tradycyjnie, albo ja mam zwidy, albo klapa lezy nierowno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 no właśnie komis i też niezbyt ufam takim sprzedawcom. fotele są niebieskie normalny welur ale jak bym wziął to na wejściu idzie skóra. wydaje mi sie ze cena jest atrakcyjna jak na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 patrząc na kierownice to przebieg ponad 250tys, mi się ona nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 komis.............. + 2,000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 a to jak się widzi??<bmw> http://otomoto.pl/bmw-528-gaz-sekwencyjny-m-pakiet-C18829132.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 mi się nawet podoba;worki sąw wyposażeniu standardowym,więc od razu można wycieczkę zrobić...;d tak serio-unikaj aut z komisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi