Nem Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Niuton robi robote i woz ma racje na wolnych to to strasznie chodzi ale jak mu sie da w kite to dzwiek mi sie bardzo podoba. Passka tez bym odradzal opinie, ze jest tani w utrzymaniu to chyba napisali ci, ktorych rajcuje niskie spalanie. Pozatym masz tam wielowachaczowe zawieszenie, ktore kosztuje swoje jak cos sie wysypie i niedajborze cos padnie w silniku. Diesel jest zawsze drozszy od benzyny w naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Zgadzam sie co do opinii na temat passatow, moj Tato mial 2 i zadnego dobrze nie wspomina, nie wiem czy tak trafil ale co chwile byly jakies problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 idziesz na łatwiznę, zamiast pomachać światu cojones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 zawsze mi sie podobał passat nie wiem dlaczego tak poprostu z wygladu jakos mi sie podobał brałem pod uwage A4 i passata ale A4 jest za małe. a e46 np 320d w tej cenie nie bedzie dobrym wyborem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Za 13k będziesz miał fajową Vectrę B po fl i zajęcie na długie zimowe wieczory... I nie tylko zimowe to były żarty, B5 naprawdę jest wygodny, fajnie się prowadzi. Ale ciężko Ci będzie diesla. koleś kupił kilka dni temu '99 1,8T w automacie za 8k do opłat. Sekwencja koło 2k i leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 gorzej bedzie o e46 za te pieniadze ale passat sie trafi, moze przytargam z niemcowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 odgrzewam kotleta, mozliwe ze bedzie wieksza gotówka i myslę powazniej o e46 2.0d warto ? Ile to pali ? Jakie koszta eksplo. Słyszalem od paru mechaników ze jest duzo bardziej usterkowy i poprostu gorszy niz 3.0d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wiesz, 2.0d nie jest złe, jeśli wymieniasz płyny na czas ogólnie dbasz o furkę odwdzięcza się bezawaryjnością. Jeśli chodzi o wybór silnika powiem tak - gdybym teraz miał szukać d to na pewno 3.0d:) Jeden z najbardziej niezawodnych silników i frajda z jazdy przeogromna;) co nie znaczy, że 2.0d nie da zadowolenia, jeśli 2.0 to szukaj poliftowej 150KM:) napisz do Kevina to może coś Ci znajdzie w dobrej kasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 3.0 nie bardzo bo to ma duzo KM robić wiec chce aby auto bylo oszczedne jak najbardziej . Najbardziej boje sie tego ze to prawda ze sa usterkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Czy usterkowe? Sam jeżdżę 2.0d 136KM i nie mogę powiedzieć by było usterkowe - "odpukać..." - napisałem tylko jakie jest moje zdanie, a różnica w spalaniu między 2.0d a 3.0d to jakiś 1l ON , więc nie wiem ten 3.0 jest dużo więcej kosztowny. Oczywiście 6 cylindrów, więcej oleju, większe tarcze hamulcowe, ale to wszystko wychodzi na plus moim zdaniem. A jeśli będziesz zap***lał 2.0d to i ona wypije Ci ponad 10l. Zatem sam musisz przemyśleć. Podsumowując - jeżdżę 2.0d wiem ile pali i czego można się po niej spodziewać, jeździłem jako pasażer 3.0d i tak jak pisałem - gdybym teraz szukał to 3.0d. Kto wie, może swoją opchnę i będę się rozglądał, muszę to jeszcze przemyśleć. Powodzenia w szukaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Podjedź na "najta" w tym tygodniu to pogadasz z chłopakami może to pomoże w podjęciu decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a jakie spalanie w 2.0d jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ja napiszę tylko to co MAT. Audi C4 A6 2.5 TDI 6 biegów manual avant, wspaniałe autko. Zrobiłem takim w quattro jakieś 25tyś.km i naprawdę bardzo zadowolony byłem. Gdybym nie musiał zmienić auta na norweskie (przepisy) to dalej jeździłbym A6. Na trasie paliła 6-6.5l ropy przy takiej budzie i napędzie na cztery łapy, poezja. Zbiera się z samego dołu rewelacyjnie, można go zczipsować, jest dużo pojemniejszy od paska, wiem bo tez jeździłem B5-ką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi