Tomski Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Ladnie wyglada,cos innego.Czyli dobrze rozumiem ze sa dwie opcje : Przelacznik w poz 0 i moge miec dzienne bez kierunkow a przelacznik w poz 1 i moge miec dzienne z kierunkami ? Musze pomyslec,jeszcze mam ''chwile'' jakby co.A w ogole to mysle ze gdyby tfu tfu kiedys mnie tu zatrzymali ''policjanty'' to odrazu bylaby gadka ze mam zwarcie w lampach bo swieca sie kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Przelacznik w poz 0 i moge miec dzienne bez kierunkow a przelacznik w poz 1 i moge miec dzienne z kierunkami ? dokładnie , imag.2 , a niech ci udowodnią , że masz zwarcie:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 poz.0 dzienne bez kierunków,poz.1 to postojowe/ringi z kierunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ja też chcę takie światełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Ladnie wyglada,cos innego.Czyli dobrze rozumiem ze sa dwie opcje : Przelacznik w poz 0 i moge miec dzienne bez kierunkow a przelacznik w poz 1 i moge miec dzienne z kierunkami ? Tomski, pozycja 1 - świecą postojowe nie dzienne - na foto może tak to wyszło. Dodam jeszcze, że gdy świecą dzienne to z tyłu nic nie świeci, w środku również się nic nie świeci prócz wyświetlacza ze wskazaniem przebiegu. W światłach dziennych taki jest zamysł by oszczędzać pobór energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tomski, pozycja 1 - świecą postojowe nie dzienne - na foto może tak to wyszło. Dodam jeszcze, że gdy świecą dzienne to z tyłu nic nie świeci, w środku również się nic nie świeci prócz wyświetlacza ze wskazaniem przebiegu. W światłach dziennych taki jest zamysł by oszczędzać pobór energii Aaaa no widzisz,sie zmylilem ta fotografia:) Jak mowilem musze pomyslec,bo tutaj nie wymagaja jazdy z wl. swiatlami.Ale coraz wiecej spotykam sie z tym ze nowe roczniki czy to BMW czy VW i Audi maja takie cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Sprostowanie - Tomski, mój błąd, wcześniej nie zwróciłem na to uwagi... w poz.1 świecą postojowe i światła dzienne. Wczoraj z Jarem trochę oglądaliśmy nasze furki i tak się jakoś zgadaliśmy i zobaczyłem... Zatem Tomski będzie tak jak sobie wymarzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Spoko,juz mnie przekonales.Chce takie cos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi