Szpadyzor Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 witam witam dzisiaj przeglądając śmieci na alledrogo, natknąłem się przypadkiem na moduł świateł do jazdy dziennej (nie, nie szukałem światełek LED ). W skrócie - podpinasz moduł do długich albo halogenów (o ile nie są zbyt nisko) i po odpaleniu auta, żarówy dostają 50% powera i udają dzienne z fabryki zastanawiam się tylko czy nie psuje elektroniki i np nie wyświetla błędów...:? bo chętnie poudawał bym dzienne i oszczędził żarniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 przecież masz takie światła u siebie,wystarczy aktywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Przyjedź na zlota, Jaro podłączy interfejsa i za browca zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dokładnie , kilka minut i masz , kasy nie trzeba wydawać i świecą tylko długie przód na 1/3 mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 nie wiedziałem:) nie zagłębiłem się w temat dostatecznie mocno pojawię się ja jakimś spotkaniu... miałem nadzieję, że wypali legnica ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Hej. Każdy, kto ma ochotę na światła dzienne niech pisze przed spotami, żebym zabrał laptopa. Jak koledzy piszą 5-10 minut i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 W mojej tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Szczerze, to mam doświadczenie w E46, ale poszperam po necie i jak co to dam cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A da sie to zrobic na ringach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Z aukcji tego kolesia http://allegro.pl/swiatla-dzienne-bmw-e46-e39-e38-e53-e60-61-x5-drl-i1576651485.html wynika, że wygląda to tak jak w E46, a więc świecą światła długie z mniejszą mocą, ale czytałem na necie i piszą że w poliftowych ponoc da się to zrobic na ringach, ale instrukcji narazie nie znalazłem Jak coś będzie to dam cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 jakby swiecily ringi i dlugie to bylo by zajedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Weź lapka na najbliższy zlocik. Jak coś umiesz to cofnąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 panowie,większość z nas ma pewnie ustawione dzienne w ten sposób,że po ich aktywacji,jest tak:przełącznik świateł włączony cały czas,świecą normalne światła,krótkie,po wyłączeniu zapłonu,wszystkie światła gasną(normalnie zostają postojowe/ringi),tak,że jedynym plusem jest to,że możemy zostawić przełącznik świateł na ON,i nie pojedziemy bez świateł.ale to też jest do zrobienia NCSem,trzeba pozmieniać ustawienia w module LSZ,lub LCM.z ringami to raczej wątpie,ale długie na 50% plus kierunki (jak wersja US)to na pewno tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Weź lapka na najbliższy zlocik. Jak coś umiesz to cofnąc? Nie ma problemu. Cofnąc światła dzienne? Chyba tak, nie próbowałem, ale raczej jak wpiszę pierwotne ustawienia to powinny się z powrotem wyłączyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Nie ma problemu. Cofnąc światła dzienne? Chyba tak, nie próbowałem, ale raczej jak wpiszę pierwotne ustawienia to powinny się z powrotem wyłączyc na 100% nie ma problemu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zrobię to INPĄ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Zrobię to INPĄ? nie,ale NCS,jak ściągałeś inpe,NCS był w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 A da się to zrobić w e36?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A moge prosic o photo z dymionymi kierunkami na wlaczonych swiatlach,jak to wyglada ? Mam na mysli wersje US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Pisz do Seby http://www.maxbimmer.pl/members/4763-Sebo_Wroc , z tego co wiem , dziś odebrał dymione kierunki i ma wersję a,la USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A moge prosic o photo z dymionymi kierunkami na wlaczonych swiatlach,jak to wyglada ? Mam na mysli wersje US Zatem na życzenie Tomskiego kilka fotek jak światełka wyglądają wraz z kierunkami dymionymi: światła dzienne - przełącznik świateł w pozycji 0 po przekręceniu kluczyka w stacyjce Uploaded with ImageShack.us światła pozycyjne - przełącznik świateł w pozycji 1... Uploaded with ImageShack.us i światła mijania - przełącznik świateł w pozycji 2... kurcze, najważniejszego zdjęcia nie chce mi wrzucić, nie wiem co się stało, jeszcze popróbuję a jak sie nie uda to jutro wrzucę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Chyba się uda... więc światła mijania - przełącznik świateł w pozycji 2... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ma ktos taki sam motyw tylko z ringami ? bo bez - owszem wygląda bardzo fajnie, ale biale ccfl i kierunki plus dzienne... hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tak to się raczej nie da, bo jak świecą dzienne to nie ma postojówek, a więc nie byłoby też ringów. Zresztą us style zaświeca się dopiero po zapaleniu świateł, a więc gasną dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ma ktos taki sam motyw tylko z ringami ? bo bez - owszem wygląda bardzo fajnie, ale biale ccfl i kierunki plus dzienne... hmm jedynie kierunki plus ringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi