Lijo Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Oddam za duże piwo czerwoną pokrywę zaworów do silnika M40 PW lub tel 696 024 537 [ATTACH=CONFIG]14519[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jak to nie problem to trzymaj ja dla mnie bedziesz 24 czerwca na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 jak to nie problem to trzymaj ja dla mniebedziesz 24 czerwca na spocie? Nie ma problemu. Jest Twoja Na spocie powinienem być. Gdyby mi coś wypadło i bym nie mógł być to podrzucę Mordulcowi albo Komuś to weźmie ją dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 spox - poleci w czarny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi