magda Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witam was ludki serdeczenie,! mam do was pytanko moj tatko poszukuje do nabycia tak jak wyzej napisalam bmw e46 330 d z rocznika 2002-2004 i zastanawia sie nad automatem, ale slyszal ze ta skrzydnia jest awaryjna bo pochodzi od gm (opel ) co o tym sadziecie?? jakia jest Wasza opinia?? pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 siema mój kolega ma turasa z 2003 roku z silnikiem 3.0D 184 km automat jezdzi juz rok i nic sie nie dzieje nei wiem jak tam w innych ale On sobie chwali Patryk330d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Z taka skrzynią też trzeba sie obchodzić inaczej, znam przypadki i to kilka przyoadkow ze padła przy 180tys km prawdziwego przebiegu, ale nawet jak nie da rady skrzynia to naprawi i będzie dalej szczesliwie śmigał. Ja bym się tym nie martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 pewnie tak może być ale to nigdy nie wiadomo jedna będzie jeździć 300 a druga 100 a inna jeszcze się zepsuje przy 2 tys km tak to juz jest z samochodami ... ludzie kupują nowe a się okazuje ze szpachla na nowym (nissan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dla mnie dla automatu zawsze tak, chociaz o GMowskiej slyszalem rozne opinie, wiem, ze np pod katem robienia chipa to nie bardzo, raczej tego nie wytrzyma. Ale mimo wszystko tak jak Kevin pisze nie balbym sie, w koncu to BMW, ze jedne sie psuja, to nie znaczy ze kazda ma taka przypadlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 dzieki za odpowiedz w takim razie zaczynamy sie rozgladac za jakas fajna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 mój kolega ma turasa z 2003 roku z silnikiem 3.0D 184 km automat To te turasy jeszcze wychodziły z fabryki , bo przecież w sierpniu 2002 roku BMW wprowadziła w kombi i sedanie silnik M57N . zapytaj kumpla czy nie ma jakiegoś Sjama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tak w styczniu 2003 były 184KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi