Sebo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja teżbyłem z Jarem tym razem , ale przecież nie o to chodzi , ważne ,że była dobra zabawa jak na miejską lokalizację Oczywiście, że nie o to chodzi:) chciałem tylko powiedzieć, że nie zawsze tak się poukłada jak sobie zaplanujemy... A zabawa była pierwszorzędna jak na "wielkomiejską" lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 pogratulowac zlociku.. fotki super.. ja tez mysle ze na nastepnym zlocie z moim nad gabarytem sie zjawie na chwilke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 pozdrawiam i dzięki za dobry spociK :)EKIPA NAJLEPSZA NA ŚWIECIE - może na wyspach u Tomskiego następny zrobimy eheh gokarty git malina można było troszkę poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 dzieki rowniez za spotkanie, jak zwykle super atmosfera, no i moj pierwszy raz na gokartach czuje w rekach do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) małe zakwasy Rush i w ogóle co to ma być http://s1197.photobucket.com/albums/aa428/mordulec/DLA%20TOMSKIEGO/?action=view¤t=DSCN7088.jpg Edytowane 26 Czerwca 2011 przez DANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Czekalem az sie kazdy wypowie wiec teraz ja. Dziekuje organizacje spotu oraz wszystkim za cieple przywitanie.Ani przez chwile nie poczulem ze jestem nowy i ze ''odstaje'' od was. Zawsze byl ktos obok i mozna bylo zagadac.Wlasnie tego mozna zawsze zazdroscic,takiej zgranej ekipy i wzajemnego zrozumienia. Dziekuje za wspanialy upominek,bedzie wisial w godnym miejscu Niespodzianka udana jak najbardziej.Ladne zdjecia i ciekaw jestem jak wyszedl film. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Czekalem az sie kazdy wypowie wiec teraz ja. Hehe dobra dobra , przyznaj się Panie Starosto że musiałeś wytrzeźwieć po weselisku bo się literki rozbiegły po klawiaturze :drunk: Tomski fajnie że przyjechałeś i że spocik Ci się podobał , mam nadzieję że teraz to już tak tradycyjnie przynajmniej raz do roku się pojawisz w PL i będzie okazja zorganizować spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ani przez chwile nie poczulem ze jestem nowy i ze ''odstaje'' od was. Tomski, jaki nowy? I gdzie odstajesz? Odniosłem wrażenie jak byśmy widzieli się na niejednym spocie i pewnie nie tylko ja takie odniosłem:) Twoja furka mega wyczesana:) więc gdzie odstajesz? Po takich spotach wracam do domu z kompleksami;):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ...Tomski, tyle razy "rozmawialiśmy" za pośrednictwem forum, a więc żaden nowy z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ze trzy fotki ode mnie POLA at work & Tomski red-light :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 hehe, na oststniej fotce Pola fajnie wyszla dowidzialem sie awet ze Mordulec nie pozwala zonie siedziec z przodu jak jada przez miasto i jest taki duzy ruch :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 dowidzialem sie awet ze Mordulec nie pozwala zonie siedziec z przodu jak jada przez miasto i jest taki duzy ruch a co niech ludzie wiedzą , że Pola ma szofera , wio:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bastars to az tak widac moj jajowaty leb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 dowidzialem sie awet ze Mordulec nie pozwala zonie siedziec z przodu jak jada przez miasto i jest taki duzy ruch a co niech ludzie wiedzą , że Pola ma szofera , wio Się ludzie dorabiają i szoferów mają lolol A tak na poważnie to sama nie wiem, dlaczego usiadłam z tyłu jak i tak prawie cały czas kręciłam bumery jadące przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Bastars to az tak widac moj jajowaty leb A to Twój ???, a ja myślałem że to sam pasażer pomyka lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Heh dzis Mordulec spotkal sie ze mna pod ''pretekstem'' wreczenia mi naklejek na auto. A tym czasem wyciagnal co... firmowo-klubowy polar! Malo tego .. jest na nim moj nick :dance: Taka kolejna niespodzianka,gnal z Olawa City na drugi koniec Wroclawia. Ogromne dzieki za prezent i organizacje.Do nastepnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Heh dzis Mordulec spotkal sie ze mna pod ''pretekstem'' wreczenia mi naklejek na auto.A tym czasem wyciagnal co... firmowo-klubowy polar! Malo tego .. jest na nim moj nick :dance: Hehe no z tego wszystkiego to bym totalnie zapomniał o naklejkach :lol: A polarek niech się dobrze nosi , na wyspach trochę zawiewa więc powinien się przydać :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 [video=youtube;Pvhw7qADjbw]http://www.youtube.com/watch?v=Pvhw7qADjbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Filmik jak zwykle pierwsza klasa, super podkład muzyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 ale podkład szumiego pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 He he he...dokładnie jak pisze misiodyzio - podkład na gokartach dobrany idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ups...to konto Młodej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tak jak pisałem wcześniej - muza dobrana idealnie :dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Muza jak zwykle pasuje, klip zajeelegancki, mam nadzieję, że w sierpniu tez podobny powstanie jak by będziemy na miejscu. Jakby ktoś zastanawiał się czy montować gwint do swojego auta to niech sie kulnie takim gokartem i będzie miał porównanie. Kiedyś tam z Pawłem cisnęliśmy na tych gokartach to myślałem, że jest twardo, a teraz mam tak samo w aucie, ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zarówno filmik jak i muza po prostu pierwsza liga happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi