Forest Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za udane spotkanie. Mimo dośc niesprzyjającej aury i wszechobecnego chłodu było jak zawsze super. Nie wiem po co jechaliśmy na myjnię w Oławie skoro zaraz po wyjeździe na Wrocław lunął deszcz :bag:. Całkiem sporo autek zjechało, pozdrawiam serdecznie ekipę z Polkowic :dance: No i oczywiście specjalne pozdrowienia dla naszego szpeszial głest - TOMSKIEGO :drunk::drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 również dzięki za miło spędzony piątkowy wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja również dziękuję za miłe spotkanko. Cały dzień czekałam na tą chwilę Fajnie było was wszystkich znowu zobaczyć od wczoraj pozapominałam już waszych twarzy Miło było poznać nowego kolegę. Jak ogarnę trochę aparat to wrzucę parę fotek. Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia w tak licznym gronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Choć pogoda trochę lipnicka , wiło , popadało , ale cóż tam , miło jest spotkać się i pogadać o ******łach<bmw_3> , a gokarty extra sprawa i rozgrzewka , do następnego .:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 My rowniez dziekujemy za mile spedzony czas... Milo bylo poznac kolege TOMSKIEGO... Pozdro i do nastepnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 dzieki wszystkim za jak zawsze swietna zabawe TOMSKI milo bylo cie poznac mimo ze to juz piaty zlot w tym miesiacu, mam nadzieje ze juz niedlugoznowu sie zobaczyma w takim gronie jutro (tzn dzisiaj ale jak wstaniemy) wrzucimy jakies fotki jeszcze raz dzieki wszystkim i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Korni i misiu niechcialem wam psuc radochy w drodze powrotnej troche lipa by byla jak by was piec opalowy objechal... Dobrze, że nie ryzykowałeś bo przy tych prędkościach to mógł Ci się ten klamot rozpaść :lolol: A tak poza tym to mogliśmy się zgadać bo z Sebem do 2 kiblowaliśmy pod nasypem i sączyliśmy browarki... Spot udany jak każdy, ale następnym razem biorę kask z szybką bo mi much nawpadało i mi wytykali palcami, że mam czerwone oczy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja również dziękuję za miłe spotkanie. Fajnie było poznać nowe osoby, a w tym taką postać jak Tomski Pozdrawiam i do zobaczyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Chwilowo jedna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dzięki wszystkim za udane spotkanie:) Tomski, miło było poznać i wielkie dzięki za znaczek <bmw_3> Korni, dzięki za podwózkę Jeszcze raz wielkie dzięki i do zobaczyska w tak licznym gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja również dziękuje za fajne spotkanko. Tomski - miło było poznać!! P.S. A kiedy znów sie potkamy na gokartach? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Fajnie było, ale się skończyło- do następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 No to lecimy z tym koksem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 idac w slady Mordulca kilka fotek od nas Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Fotki super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Fotki super. ....Daria jaki lansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Heh to ja się tam skupiałam zeby tylko nie zrobic na aucie ryski bo Mati patrzył, a Mordulec cichaczem zdjęcie mi robi, w paparazzi zachciało mu się bawić A lansik musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Gratuluje udanego zlotu . Jak zawsze ogladam Wasze foty ze zlotow to zaluje,ze mnie tam nie ma. Tomskiemu sie udalo,to i moze mi w przyszlym miesiacu uda sie zaliczyc spota :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Pogoda pogodą ale zlocik udany:) ja również dziękuję wszystkim za fajną atmosferę, miło było zobaczyć starą jak i nową ekipę, Śliwa nic się nie zmienił, Gigi jak zwykle uśmiechnięty:) Tomski dzięki za znaczki, mam nadzieję że wkrótce znowu się spotkamy. Do następnego spotu/zlotu. Zapomniałem o jednym, widok Edu na gokarcie- BEZCENNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 to i moze mi w przyszlym miesiacu uda sie zaliczyc spota Masz racje Nysa jest 30-31 lipiec zobaczymy jak sie postarasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Fajny widok jak w poczekalni na torze sami lekarze byli, ordynator i inni przedstawiciele służby zdrowia Czopek mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 no no zdjecia fajne dobrze było poznać ekipę szkoda ze nie udało mi się przyjechać samochodem ale na następny spot na pewno dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 szkoda ze nie udało mi się przyjechać samochodem ale na następny spot na pewno dotrę Nie tylko Ty byłeś bez auta, ale tak to już w życiu bywa... na szczęście nie był to ostatni spot tak więc głowa do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja teżbyłem z Jarem tym razem , ale przecież nie o to chodzi , ważne ,że była dobra zabawa jak na miejską lokalizację :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi