korni8808 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ja mogę podjechać gdziekolwiek, tylko czy będzie miał koleżka czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 To by bylo super, jesli nie zjade do Bogatyni w piatek to chetnie bym sie zabral z toba Korni, dam Ci jeszcze znac na kom bo nie wiem jak tam mi sie sytuacja rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) 22. Kozin - GOKARTY 23.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 24.Rafals-Gokardy . 25. Lijo (gok.) i Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 No to widzę że znowu podbijamy pod 30 beemek :drunk: Elegancko spocik się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Postaram sie byc, ale to wszystko jeszcze zalezy od kilku spraw. Kosa325, jezeli sie wyrobie to moge ciebie zabrac jezeli transportu nie masz. Tomski, czy my sie nie umawialismy, ze browar tobie postawie za twoja pomoc jak sie kiedys zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. cindy&rush 7. Czechu (wstepnie jestem) 8. micnic&nica&kacper 9. Maltarn 10. Forest & Młoda & Junior 11. Lijo i Ewa 12.Misiek88 13. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 14. Kosa 15. BASTARS - GOKARTY 16.Adam 17.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 18. Nem i Edka- GOKARTY 19. Młody 20.Misiudyziu (gokarty) 21. Kozin - GOKARTY 22.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 23.Rafals-Gokardy . 24. Lijo (gok.) i Ewa nie dam rady, e30tki nie ogarne do piatku bankowo, dupowoz do soboty w servisie szkoda, bo piatek mi pasowal, ale na nastepnym sie melduje pozdro zaloga bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 To szkoda ze Cie nie będzie. Podaj adres na PW to Ci wyśle ta pokrywę zaworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 spoko, zostaw ja np. Mordulcowi, bede musial byc w przyszlym tegodniu we Wrocku, to ja wezme, a my sie rozliczymy na najblizszym spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcik155 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Prosiłbym jeszcze raz o jakis kontakt z kimś żebym mógł sie zgadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Prosiłbym jeszcze raz o jakis kontakt z kimś żebym mógł sie zgadac Napisz do Kosy na pv on leci z DDZ z nim sie zabierzesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. cindy&rush 7. Czechu (wstepnie jestem) 8. micnic&nica&kacper 9. Maltarn 10. Forest & Młoda & Junior 11. Lijo i Ewa 12.Misiek88 13. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 14. Kosa 15. BASTARS - GOKARTY 16.Adam 17.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 18. Nem i Edka- GOKARTY 19. Młody 20.Misiudyziu (gokarty) 21. Kozin - GOKARTY 22.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 23.Rafals-Gokardy . 24. Lijo (gok.) i Ewa 25. BMW DANIO :) aaa i prosił bym o jakieś 3 naklejanki srebrne lub białe:P Edytowane 22 Czerwca 2011 przez DANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 PS. Czy ktos weźmie lapka i zrobi mi światełka do jazdy dziennej za browarka? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Mam lapka INPA i IF ale ni wząb nie wiem jak to zrobić. Pewnie soft potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Z tego co wiem Jaro to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 PS. Czy ktos weźmie lapka i zrobi mi światełka do jazdy dziennej za browarka? Chyba Jaro bedzie mial kolejke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tak, Jaro bierze lapka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 no to chyba Jaro nie pojeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 pewnie nie , ale co chwilę będzie pssyt , pssyt ...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. cindy&rush - GOKARTY 7. Czechu (wstepnie jestem) 8. micnic&nica&kacper 9. Maltarn 10. Forest & Młoda & Junior 11. Lijo i Ewa 12.Misiek88 13. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 14. Kosa 15. BASTARS - GOKARTY 16.Adam 17.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 18. Nem i Edka- GOKARTY 19. Młody 20.Misiudyziu (gokarty) 21. Kozin - GOKARTY 22.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 23.Rafals-Gokardy . 24. Lijo (gok.) i Ewa 25. BMW DANIO :) aaa i prosił bym o jakieś 3 naklejanki srebrne lub białe:P spoko, zostaw ja np. Mordulcowi, bede musial byc w przyszlym tegodniu we Wrocku, to ja wezme, a my sie rozliczymy na najblizszym spocie ja moge Ci ja zabrac bo bede w poniedzialek w Zgorzelcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ja moge Ci ja zabrac bo bede w poniedzialek w Zgorzelcu.... spoko - PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 PS. Czy ktos weźmie lapka i zrobi mi światełka do jazdy dziennej za browarka? :D Z tego co wiem Jaro to robi Chyba Jaro bedzie mial kolejke:) Tak, Jaro bierze lapka :drunk: No cóż decyzja podjęta Lapka biorę, ale nikomu nic nie mogę obiecać, bo postawiłem nowy system i przy 7 nie bardzo chciało mi się to wszystko poinstalować. Inpa chodzi, a więc myślę, że ncs też pójdzie. Tak czy siak lapka wezmę i popróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. cindy&rush - GOKARTY 7. Czechu (wstepnie jestem) 8. micnic&nica&kacper 9. Maltarn 10. Forest & Młoda & Junior 11. Lijo i Ewa 12.Misiek88 13. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 14. Kosa 15. BASTARS - GOKARTY 16.Adam 17.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 18. Nem i Edka- GOKARTY 19. Młody 20.Misiudyziu (gokarty) 21. Kozin - GOKARTY 22.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 23.Rafals-Gokardy . 24. Lijo (gok.) i Ewa 25. BMW DANIO aaa i prosił bym o jakieś 3 naklejanki srebrne lub białe:P 26. chiccoo & ... - GOKARDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 .... kurcze ja nie wiem czy jutro się pojawię ...... Kosa chce mi nakopać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a za co chce ci nakopać??:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja niestety odpadam, wyszlo cos o czym dzisiaj nie bylo mi wiadomo i musze zostac w Osw. Ale za to nastepnym razem bede juz Beema z krwi i kosci, moze nawet w karbonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi