kozin09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja bym wbił na żywca, jak bedzie nas sporo to mogą dozucić 3 min jazdy gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja bym wbił na żywca, jak bedzie nas sporo to mogą dozucić 3 min jazdy gratis... No dobra to jak na żywioł to na żywioł ale możemy tak orientacyjnie zobaczyć kto by pojeździł na gokartach 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie :-P 19. Nem i Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no to robimy liste 1 edu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Edu lista już jest tylko dopisek walimy:drunk: 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 walimy hmmm to chyba po gogartach jakies 07 na glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 walimy hmmm to chyba po gogartach jakies 07 na glowe No w końcu jakiś konkret :D:lol::lol::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No w końcu jakiś konkret :D:lol::lol::mrgreen: Jak by to Robert powiedzial "nie ma opierd.....sie " Tomski jakas ruda przywiez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka EDU - Moja zona to brunetka,ale moge ja zostawic w domu i zalatwic ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mialem co innego na musli ale jak juz poleciales w tym kierunku to z mila checia tyko wes blondynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Edu podpowiada ci o jakiejś szkockiej , tylko nie blondynce :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stein Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja z checia bym sie pokazal ale mam core ktora ma 4 tyg i narazie jestem uziemiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcik155 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam, a w którym miejscu się spotykacie ? Chętnie wpadne jak wyrobie się z beemką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) 22. Kozin - GOKARTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Kurcze niezły maraton nam się zrobił w tym miesiącu non stop jakiś spocik / zlocik :drunk: W każdym razie , moja propozycja jest taka : 19:00-20:00 Zbiórka na parkingu Magnolii po 20:00 startujemy na Bielany , zrobimy jakiś sympatyczny przejazd przez miasto 20:40 - 21:00 zainstalujemy się na bielanach i godzinka czasu będzie na polatanie Gokartami Jak ktoś zgłodnieje to Burger King i McDonald's jest rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Plan super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) 22. Kozin - GOKARTY 23.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wilkov nie robimy jakiejś specjalnej rezerwacji , dopisek GOKARTY ma jedynie orientacyjnie pokazać ile osób wstępnie zamierza się pobawić na torze Jeśli nazbiera się przynajmniej 10 osób to pewnie jako grupa zorganizowana dorzucą nam tak jak poprzednio parę minutek w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) 22. Kozin - GOKARTY 23.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial:) 24. Kosa325i - postaram sie wpasc, jesli bede to oczywiscie GOKARTY obowiazkowo Postaram, dlatego ze na dniach mi sie przeglad konczy, a ostatnio mam lekki deficyt z czasem, ale mam nadzieje ze dam rade wszystko pozalatwiac i bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) 22. Kozin - GOKARTY 23.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 24. Kosa325i - postaram sie wpasc, jesli bede to oczywiscie GOKARTY obowiazkowo 25.Rafals-Gokardy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 1.Tomski - GOKARTY 2.Mordulec & Pola - GOKARTY 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS - GOKARTY 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie - GOKARTY 19. Nem i Edka- GOKARTY 20. Młody 21.Misiudyziu (gokarty) 22. Kozin - GOKARTY 23.-wilkov-na ile gokarty sa zobowiazujace?w sensie deklaracji teraz?bo nie ma pewnosci,a bym chcial 24.Rafals-Gokardy . Sprawy sie skomplikowaly i niestety nie dam rady ;/ usunalem siebie z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcik155 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam, ja jestem z Nowej Rudy i chętnie bym się wybrał, tylko jak by można to prosiłbym do kogoś jakiś numer tel. żeby się zgadać jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sprawy sie skomplikowaly i niestety nie dam rady ;/ usunalem siebie z listy. Kosa325 , może ktoś będzie leciał w piątek na BMW at Night z rejonów biskupina / sępolna to może dałby radę Cię zabrać na spota ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi