BASTARS Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Słuchajcie taka opcja , rozmawialiśmy z Tomskim i w sumie można by zrobić tego spocika nocnego w takim ustawieniu na 19 albo 20 zbieramy się na Magnolii pół godziny później robimy przejazd kolumną na bielany i robimy powtórkę z rozrywki na gokartach , tor jest czynny do 22 więc spokojnie od 21 do 22 można sobie relaksacyjnie polatać :drunk: Co Wy na to ? Edytowane 23 Maja 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Pomysł OK ale jeśli chodzi o mnie to musiałbym przyjechac sam (Junior o 19.00 już śni o Beemkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jeszcze nie wpisuje się na liste ale może uda się przylecieć na nighta, dam jeszcze znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Słuchajcie taka opcja , rozmawialiśmy z Tomskim i w sumie można by zrobić tego spocika nocnego w takim ustawieniu na 19 albo 20 zbieramy się na Magnolii pół godziny później robimy przejazd kolumną na bielany i robimy powtórkę z rozrywki na gokartach , tor jest czynny do 22 więc spokojnie od 21 do 22 można sobie relaksacyjnie polatać :drunk: Co Wy na to ? Spoko pomysł - jazda przy sztucznym oświetleniu też dodaje smaczku ale wstrzymam się jeszcze z listą bo nie wiem jak z pracą wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja mowie ze jest ok.Z ta roznica ze ja bede na urlopie wiec jestem w lepszej pozycji niz wy Wiec panie i panowie jak wam pasuje i jak bedzie najlepiej. Aczkolwiek nie ukrywam ze wkoncu polatalbym gokartami z kiera ''po lewej '' stronie:mrgreen:uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 jak skończe aero na buni i wreszcie ogarne felgi to sie zjawie:) dawno mnie na spocie nie było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 dla mnie spoko bo i tak będę leciał a4 na chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17. Misiudyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17. Misiudyziu 18. Alus&Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 niestety musimy sie wypisac z 19 na 20 jedziemy sie troche pobyczyc do Łeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawros Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17. Misiudyziu 18. Alus&Madzia 19. Stawros (na 90%, ja już u siebie nad morzem siedzę ale muszę odwiedzić Wrocek na kilka dni to może akurat wtedy to zrobię ;D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tomski bez jaj, w sierpniu przyjedź, spotkamy sie wszyscy razem,a tak? Ehh, będzie trzeba jechać aż do Szkocji... Szkoda, że mamy jakieś 1500km do Wrocka, bo wbilibyśmy na tego najta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tomski bez jaj, w sierpniu przyjedź, spotkamy sie wszyscy razem,a tak? Ehh, będzie trzeba jechać aż do Szkocji... Szkoda, że mamy jakieś 1500km do Wrocka, bo wbilibyśmy na tego najta... Patryk, powiem ci ze co roku jezdzilem sie/wrze ale w tym czerwiec z uwagi na wesele siostry.A tez myslalem ze fajnie gdybys ty sie zjawil bo widac ze swoj chlop jestes:)Ale coz nie da sie wszystkiego pogodzic. Maly update : ja spowrotem w Londynie w Szkocji tylko domek zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17.Adam Mam nadzieję że jako świeży narybek mogę się stawić Zabiorę lapa z INPą i DISem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mam nadzieję że jako świeży narybek mogę się stawić Zabiorę lapa z INPą i DISem Będziesz mile widziany nawet bez lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie no lapa wezmę bo kolega Tomski ma potrzeba więc trzeba pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 muszę odpaść z listy. ojcem chrzestnym zostaję i chyba mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie Kurnia Edu musisz byc nie gadaj nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie Szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1.Tomski (jak ma ktos mozliwosc aby mnie podpiac do kompa oraz ''sprezentowac''dobra kopie INPA stawiam duzy browar ) 2.Mordulec & Pola 3. Mati & Daria 4.Energy & Basia 5. Jaro-d1 6. tazunio (termin odlegly ale powienienem byc - fajnie, ze piatek) 7. cindy&rush 8. Czechu (wstepnie jestem) 9. micnic&nica&kacper 10. Maltarn 11. Forest & Młoda & Junior 12. Lijo i Ewa 13.Misiek88 14. Sebo_Wroc & Junior ( gdybym miał pracować załatwię sobie wolne ) 15. Kosa 16. BASTARS 17.Adam 18.Edu -mam nadzieje ze poskladam swojego szerszenia i przyjade na nowym setupie :-P 19. Nem i Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja dodam tylko, ze byłem na gokartach w zeszłą niedzielę i mają nowe gokarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Szalony szalony? za Edem beda jechaly dwa busy opon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja dodam tylko, ze byłem na gokartach w zeszłą niedzielę i mają nowe gokarty To co na gokarty wbijamy tak z ulicy czy robimy jakąś rezerwację ? bo trzeba by się zacząć deklarować kto będzie na spocie i będzie na 100% jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi