tygrysjas Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) Witam nieweiem czy w dobrym miejscu umieściłem post więc prosze moderatorów o wyrozumienie jestem analfabetą komputerowym he he, no ale to żeczy miesiąc temu kupiłem BMW e36 20 vanos i spalił mi sie komputer (sterownik silnika) i problem polega na tym że kupiłem już drógi kompóter na allegro i żaden nie działał i teraz moje pytanie czy wedłóg was mam takiego pecha i drógi raz ktoś wcisnoł mi zepsuty kompóter CZY Jest taka możliwość że, i tu moja teoria załóżmu że ktoś mając możliwości wgrał do innego sterownika o innych numerach właściwy SOFT i teraz mam komputr z innym softem nieodpowiadającemu numerom? prosze o pomoc może jest ktoś wstanie powiedzieć jaki numery powinien mnieć komputer z mojego samochodu w tej chwili to 1.703.808 A PROSZE O ODPOWIEĆ Edytowane 1 Maja 2011 przez tygrysjas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 numer sterownika powinien być taki 261 200 405 a co do palenia to jakieś zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysjas Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 spalił go czujnik położenia wału bo sie rozleciał i zrobił zwarcie a propo numeru na sterowniku możesz mi napisać coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 rozpędziłem się i nie zapytałem,który to rok :?: m50 czy m52 jak m50 to http://allegro.pl/bmw-3-e36-5-e34-m50-2-0-sterownik-komputer-silnika-i1548591906.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysjas Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 tak m50 dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysjas Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 niechce cie już męczyć ale ten który mi pokazałes na allegro to do wersji bez klimy mój jest z klimą i był sterownik siemensa niewiem czy to ma jakieś znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 spoko,masz tam odpowiedni przycisk:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysjas Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a jaki przycisk?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a taki o [ATTACH=CONFIG]14431[/ATTACH] :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi