sadek Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 To jeszcze raz ja. chciałbym sie zapytac jak myslicie jaki mogą byc przyczyny ze ta sruba sie luzuje?:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 sam wymieniales? czym ja dokrecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 tak sam. zwykłym kluczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 oczywiscie chodzi mi o nakrętke a nie srube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a na piascie czy tan na gwincie nie ma takiego frezu?w ten frez powinna wejsc wypustka z takiej troszke grubszej podkladki wypustka zapobiegnie kreceniu sie podkladki i wykrecaniu nakretki,moze zapomniales tego zalozyc?wygląda mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 dzieki za wszystkie odpowiedzi. okazało sie ze felga jest tak krzywa i miała takie bicia za luzowała nakretke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 i nie czułeś tego w aucie?? zwykle jak felga jest krzywa to byś to poczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 czułem i wiedziałem ze jest krzywa ale nie myslalem ze az do tego stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi