sadek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 witam. mam taki problem ze luzuje mi sie śruba zabezpieczajaca kolo. dodam ze wymiemiałem tylne łożysko i teraz co jakis czas sie własnie luzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ta od łożyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ona nie ma żadnego zabezpieczenia? Podkładka nie jest przystosowana do zagięcia żeby zapobiec odkręcaniu? Jak nic z tych rzeczy to ratunkiem jest klej(niebieski, do śrub) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 A tam nie powinno byc takiej spinki zabezpieczajacej srube ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 nakretka jest przystosowana do zagiecia ale to nic nie daje. ciągle sie luzuje. zastanawiam sai nad wynianą piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Spróbuj ten klej do śrub. Kiedyś w naczepie mi się odkręcała franca średnica ponad 20mm i klej załatwił sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 a jak bym pózniej chciał ja odkrecic to co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 a jak bym pózniej chciał ja odkrecic to co wtedy? to odkręcisz w warsztatach samochodowych też stosują ten klej także bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 odkręcisz bez problemu- bo działasz dużym momentem klej chroni przed powolnym odkręcaniem od wibracji i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodi Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 wymien na nakretke samokontrujaca ja taka mialem w komplecie z lozyskami posmaruj uszczelniaczem do gwintu nie klejem dokrec sila ok 250 nm ja tak dokrecam pozniej jak mam odkrecic to problem tylko dluga rura pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi