///M3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam Jak czytaliscie o problemie mojego auta dziwnie sie zachowuje trzesie sie nie chodzi rowno nie wkreca sie na obroty, jak by cos z elektryką czy coś podmieniłem pare przeplywek zadna nic nie daje a w sprawnym aucie działają , sondy ok cewki ok czujniki ok niby wszystko ok ale dalej jest *****ówa pytanie_bmw potrzebuje zaklad elektromechaniczny , jakiegos magika ktory sie podejmie naprawy , co polecacie i gdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jetronik na Opolskiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 tu potrzeba magika jakiegos . Forest- w jetroniku nie sciagną ze mnie ostatniego grosza ? slyszalem zeby tam isc... myslicie ze warto ? poradzą sobie ? w cenie do przyjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Za diagnostykę silnika zapłacisz 250 zł. Ja nie słyszałem o lepszym zakładzie. Byłem u nich kilka razy i zawsze byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 czyli 250 zł i wiadomo co sie stało tak ? czy istnieje mozliwosc naprawienia tam samochodu ? czy trzeba szukac nastepnego ktory to naprawi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jak to będzie coś co mogą naprawić od razu to zrobią. Dzwoń i umawiaj się. Ewentualnie spróbuj jeszcze u Majewskiego w Brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 do Brzegu to kawałek nie ? dlaczego piszesz ewentualnie ? lepiej do Jet-a ? to do Jeta pojade . Tam sie powolywac na MB czy bez układów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Jetronik masz na miejscu. Do Majewskiego kilkanaście kilometrów ale podpięcie pod kompa za free. Wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 to chyba jetronik zostaje bo niedaleko, mam nadzieje ze jetronik sobie poradzi z moją usterką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Cenią się ale wiedzą co robią. Moje zdanie jest takie - lepiej jechac w jedno, konkretne miejsce i zapłacici więcej niż plątac się od sznura do sznura i zostawiac kasę a auto nadal niesprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 tak tez zrobie , z tego co wiem to trzeba sie "rejestrowac" wczesniej tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 dzieki Forest, odstawiłem i nie zdazylem do domu wrocic a juz mialem telefon ze namierzyli buke ktorą sie okazał komp sterownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 namierzyli buke ktorą sie okazał komp sterownik. Jak coś to mam takiego dziada na zbyciu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 dzieki Forest, odstawiłem i nie zdazylem do domu wrocic a juz mialem telefon ze namierzyli buke ktorą sie okazał komp sterownik. To wiesz co trzeba zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 własnie idzie do mnie komp <sciana> nie moglem czekac na forum zamowilem szybko kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Kurier szybszy niż podjechać do mnie do garażu na Traugutta i zabrać od ręki ? No way ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 wiesz zanim sie napisze na forum i zalatwi .. a jeszcze praca. Gdybym mial wiecej czasu na bank bym na forum sie odezwal z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 samochod odebrany z Jetronika - wszystko super obsługa , efekt oraz cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No i elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi