rasend23 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ;)Witam czy ktoś może czyścił lub słyszał o czymś takim jak czyszczenie przepływomierza. Wyczytałem na necie że są różne środki do tego np.CRC AIR Sensor Clean lub Carbo Cleaner Sprey wiem że mam coś nie tak z przepływomierzem mam zamiar wymienić na inny ale może wcześniej warto spróbować wyczyścić stary. Na innych forach wyczytałem że po takim zabiegu różnica była ogromna ale nie wiem jak to się ma w Bmw. Proszę o rady.:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 spróbować możesz ale na gazie przepływki dostają fizycznie (mechanicznie) a nie jakieś tam zabrudzenia co do tych środków to się nie wypowiem nie stosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis... Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Czyszczenie ci mało pomoze wymien przepływke i bedzie śmigała a widziałem twoja bawarke wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasend23 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Teraz jeżdżę na odpiętej przeplywce auto chodzi ok a do tego spalanie wyszło mi 9.5 litra na 100 km gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi