Nx_sz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam mam taki problem ze wskazówka od obrotomierza jak dodaje gazu szybko to nie idzie płynnie do góry tylko skacze tak po 500 obrotów czasem o 200 a powinno isc płynnie. No to wymieniłem zegary godzine było dobrze i za chwile znowu sie tak stało czym moze to byc spowodowane moze ktos ma jakes pomysły bo mnie to troche wkurza:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja tak mam jak zimno jest ale nieraz jeszcze do tego też nie doszłem!!i przy okazji nieraz gaśnie podświetlenie na chwile całej deski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 to u mnie sie tak dzieje jak jest ciepło i zimno bez roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi