Gość skasuj Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Podpora okolo 90zl Ale musial bys sprawdzic z kanalu ja oblukac itd ... Grzechotanie z tylu to ja mialem jak most skatowalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 siemka!ja miałem podobne objawy z grzechotaniem mostu i przy 4tyś obrotach na kazdym biegu to mi tak zeziło ze bałem sie ze malenstwo sie rozleci!!! tak samo bylo jak jechalem i trymalem lekko gaz aby utrzymac stalą predkosc,a przyczyna byla prosta,byla poluzowana sruba na potporze skrzyni biegów!przy jednym agresywniejszym starcie wyrwalo ta srube z kanaliku i wtedy pojechalem jeszcze raz na kanal i zalozylem nową happy_bmw Teraz jest GIT <bmw_3> do samego odciecia zadnego dziwnego odglosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 most jest dobry,nawet krzyżaki nie mają luzów,ale to tyrkotanie to jest ciche,i przy dodawaniu gazu,na stałej prędkości to cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi