Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

mialem problemy z kompem. wiem ze to nie miejsce ani zaden targ zamienny ale moze ktos ma

to wymienię się bmw za tą yamahę niżej

http://otomoto.pl/yamaha-tzr-50-80-lajtowy-tunn-M2531654.html

jak by ktoś miał taką żebym mógł pojeździć, nie musi być super stan,, odpicowana, bogato wyposażona,, taka wiecie koła,, kierownica silnik i fotel,, moze być draśnieta z blotnikiem w innym kolorze,,,, najlepiej z instalacja gazową. no to pozdro

Edytowane przez marlon

Napędzany jest motorem o pojemności 50ccm, produkującym niebagatelną moc 1,5KM [po odblokowaniu do 10KM]. 2-suw z sześciostopniową skrzynią biegów w zupełności wystarczą dla 13-15latka, który zaczyna swoją przygodę z motoryzacją. Motocykl jest wyposażony w elektryczny starter.

M3 ten twój radziecki młynek ma na bank większa moc niz ten skuter

chłopcze ogarnij sie troche.....wychodzisz ze śmieszną propozycją.....po co komu 50?? chyba ze dla syna:P ale zeby od razu bumke za jakąś pierdziawke oddawać??:D przecież moda sie nie zmieniła....wszyscy na pierwsze moto rwą sie na lytra:)

nie synkuj mi tu bo do mojego ojca ci daleko.. moze i 50 ale nie taka zwykla 50. wiadomo ze akurat miałem male prawdopodobienstwo ze akurat pojdzie mi tu no ale nawet szybko poszla. a ja nawet nie jezdzilem na niej. od trzech lat stala i sie kurzyla. to teraz bawara.. mam juz na oku jedna. nieezlaa jest

Edytowane przez marlon

nie synkuj mi tu bo do mojego ojca ci daleko.. moze i 50 ale nie taka zwykla 50. wiadomo ze akurat miałem male prawdopodobienstwo ze akurat pojdzie mi tu no ale nawet szybko poszla. a ja nawet nie jezdzilem na niej. od trzech lat stala i sie kurzyla. to teraz bawara.. mam juz na oku jedna. nieezlaa jest

Przyjmuje zaklady chlopaki. Ja osobiscie stawiam na.....eee....cos w okolicach 14 lat. A Wy? :P

Gość Mordulec

Panowie ale w czym problem bo nie kumam tak do końca , polewacie z 13-14-15 ??? o co kaman ???

Gość chciał się zamienić za skuter (nie znam się na takim sprzęcie po wiela to chodzi ) ale bądźmy szczerzy wystarczy odpalić otomoto albo allegro i E34 w granicach 2-3tysięcy można znaleźć ba nawet E36 też się za tyle ludzie pozbywają .... dlatego nie wiem co w tym dziwnego ??

Równie dobrze można wystawić propozycję wymienię telewizor ledowy 52 cale na BMW .... i to też będzie śmieszne ??

Skoro się udało to w czym problem ??

Marlon wrzucaj fotki do odpowiedniego działu i pochwal się co kupiłeś :)