marlon Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) eerror Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez marlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ło, padłem na cycki po poście kolegi. 3 X NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Error ? skasuj błąd i jedz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) mialem problemy z kompem. wiem ze to nie miejsce ani zaden targ zamienny ale moze ktos ma to wymienię się bmw za tą yamahę niżej http://otomoto.pl/yamaha-tzr-50-80-lajtowy-tunn-M2531654.html jak by ktoś miał taką żebym mógł pojeździć, nie musi być super stan,, odpicowana, bogato wyposażona,, taka wiecie koła,, kierownica silnik i fotel,, moze być draśnieta z blotnikiem w innym kolorze,,,, najlepiej z instalacja gazową. no to pozdro Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez marlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ja mam dobry młynek do kawy mogę sie zamienic - radziecki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A to nie lepiej sprzedać to co masz i poszukać beemki za kasę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Napędzany jest motorem o pojemności 50ccm, produkującym niebagatelną moc 1,5KM [po odblokowaniu do 10KM]. 2-suw z sześciostopniową skrzynią biegów w zupełności wystarczą dla 13-15latka, który zaczyna swoją przygodę z motoryzacją. Motocykl jest wyposażony w elektryczny starter. M3 ten twój radziecki młynek ma na bank większa moc niz ten skuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 sprzedaj moplika, a za te pieniądze na pewno wyrwiesz fajną beemke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 jakbys mial jakas hodne 900 to bym sie zastanowila ;D nie znam sie zbytnio ale jesli moge zabrac glos to Oni nade mna maja chyba racje szybciej bedzie Ci sprzedac, i kupic niz zamienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 8)ja mam rower poniemiecki nakleisz napis yamaha i będzie w deche machnium :?: a ja BMW sobie otpicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Stary, tutaj raczej nikogo nie znajdziesz kto Ci ją zabierze, a odda BMW... Bez urazy ale jak stawałem z taką TZR to mój Simson się lepiej zawija, to tylko hałasu narobi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 dobra juz po temacie. sprzedalem ja. a wy sie nie znacie ta tzra mi latala 150. w tej klasie nie bylo rownych zeby sie ktos mogl zmierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 no my sie generalnie na niczym nie znamy, stwarzamy tu tylko pozory gratuluję sprzedaży teraz kupuj bmw, ale nas nie pytaj, bo się nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 chłopcze ogarnij sie troche.....wychodzisz ze śmieszną propozycją.....po co komu 50?? chyba ze dla syna:P ale zeby od razu bumke za jakąś pierdziawke oddawać?? przecież moda sie nie zmieniła....wszyscy na pierwsze moto rwą sie na lytra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 (edytowane) nie synkuj mi tu bo do mojego ojca ci daleko.. moze i 50 ale nie taka zwykla 50. wiadomo ze akurat miałem male prawdopodobienstwo ze akurat pojdzie mi tu no ale nawet szybko poszla. a ja nawet nie jezdzilem na niej. od trzech lat stala i sie kurzyla. to teraz bawara.. mam juz na oku jedna. nieezlaa jest Edytowane 2 Maja 2011 przez marlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 nie synkuj mi tu bo do mojego ojca ci daleko.. moze i 50 ale nie taka zwykla 50. wiadomo ze akurat miałem male prawdopodobienstwo ze akurat pojdzie mi tu no ale nawet szybko poszla. a ja nawet nie jezdzilem na niej. od trzech lat stala i sie kurzyla. to teraz bawara.. mam juz na oku jedna. nieezlaa jest Przyjmuje zaklady chlopaki. Ja osobiscie stawiam na.....eee....cos w okolicach 14 lat. A Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 12-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 nieeezła jest:twisted::twisted:..........i wszystko jasne....<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 jaaaaak nieeeezla tooo tyyyylkooo brrrrrrrrrrrrrrrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 15lat i bunt mlodzienczy :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pewno tona szpachli, prędki i gniewny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 mowicie o roczniku auta.. to wam powiem ze blisko jestescie.. i 0 szpachli autko piekne. lekko tunningowane, ale nie w jakims wiejskim tunnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie ale w czym problem bo nie kumam tak do końca , polewacie z 13-14-15 ??? o co kaman ??? Gość chciał się zamienić za skuter (nie znam się na takim sprzęcie po wiela to chodzi ) ale bądźmy szczerzy wystarczy odpalić otomoto albo allegro i E34 w granicach 2-3tysięcy można znaleźć ba nawet E36 też się za tyle ludzie pozbywają .... dlatego nie wiem co w tym dziwnego ?? Równie dobrze można wystawić propozycję wymienię telewizor ledowy 52 cale na BMW .... i to też będzie śmieszne ?? Skoro się udało to w czym problem ?? Marlon wrzucaj fotki do odpowiedniego działu i pochwal się co kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 chociaż... w dobrym kierunku chłopak idzie bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi