gutkos Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Święta,święta i po świętach happy_bmw Natomiast ja postanowiłem dołączyć do społeczności Maxbimmer. Nazywam się Bartosz <gutkos> i zamieszkuję we Wrocku. Swoją niebieską strzałę zakupiłem już ponad rok temu ale byłem mało aktywny ponieważ dopadło mnie niemiłe chorubsko i nie wiedziałem czy jest sens się gdziekolwiek rejestrować. Już jest coraz lepiej więc wracam do aktywności i czekam żeby tylko się gdzieś wyrwać co by pogonić moją niebieską strzałę:wink: Jest to 523i M-pakiet z 98' zakupiona ze Szczecina gdzie jeździła 5 lat ,wcześniej u niemca. Wymienione zostały wszystkie płyny ,filtry ,amory + sprężyny tył(bo nieładnie siedział) ,przednia szyba ,hamulce kompletne P+T Textar ,tuleje ,łączniki i wielle innych mniej lub bardziej znaczących pierdół .Po tych zabiegach autko prowadzi się super i nie sprawia problemów ,choć chciałbym jeszcze powymieniać co nieco (dopieścić).W zeszłym miesiącu ze względów finansowych doszła instalacja LPG STAG 300plus na której przejechałem już 1K km-ów i super. Kiedy jakiś spocik co by można było się spotkać i pogadać nie tylko o naszych buniach :lol:? Podaje linka do fotek: https://picasaweb.google.com/gutkos.wro/BuniaNaForum?authkey=Gv1sRgCI2plN3GrN_b8wE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witanko:) w KLUBie:) co do spotów/zlotów jest odpowiedni temat;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witaj, sliczna maszyna w blau kolorze Z czasem jak fundusze pozwola mozesz robic na lifta + M Pakiet chociaz naprawde śliczne samo w sobie. Niesamowite masz wnętrze w aucie w kolorze nadwozia rewelacyjnie kontrastuje, a do tego te listwy... malowałeś czy poprzednik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam, buma całkiem przyjemna Mało spotykany kolor i ciekawe felgi, które tutaj akurat pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Hello. Pikna Wszystko pikne A te listwy - no właśnie - nie klejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Siemanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siemanko ładny kolor może niebawem spotkamy się na jakimś spocie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siemka, ładna Pani w samochodzie ale felga do skupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 powitać , wszystko pickne , szerokości i bezawaryjności , do zobaczyska na spotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 siemka, ładna Pani w samochodzie popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autko ladne, felga - nie podoba mi sie, zadna 3 ramienna fela mi sie nie podoba, wiec nie ma sie czym przejmowac Proponuje, zebys zalozyl temat w dziale Buma Design i tam na bierzaco informowac brac forumowa o zmianach w swoim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 siemka piekna fura a do tego widze ze masz talent do fotek jak dla mnie ta felga moze byc, szalu nie robi ale akurat tu pasuje zaloz swoj temat w dziale buma design do zapbaczenia na spotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutkos Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dzięki wszystkim za miłe przywitanie. Listw nie malowałem ,były takie .Co do felg to niebawem planuje i tak wymienić bo te już troszkę się zajechały ,choć na zdjęciach może tego nie widać. Temat w dziale "buma design" założę jak wrócę do jakiejś pracy i się zaczną pieniądze ,bo teraz nie miałbym za bardzo co tam pisać Fotkami planuję się zająć profesjonalnie ,tak więc jak macie śluby ,inne imprezy okolicznościowe ,sesje swoich furek itp,itp to piszcie do mnie - na pewno się dogadamy:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witamy witamy Autko prezentuje się Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam Ladne auto,felga out! Body kit daje rade. I nie wiem Bartoszu czy nie zapoczatkowales czasem powrotu do zdjec ''twarzy'' w avatarach zamiast autek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 witam <bmw_2> bunia super felgi nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutkos Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Widzę że felgi temat kontrowersyjny Jako nowy wrzuciłem gębę co by mnie na spocie ktoś poznał jak bym inną bumą przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 WItaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Właśnie dobry pomysł z tą twarzą, bo tak jak ja ostatnie 2 lata nie bywałem na spotach to ciężko mi kogokolwiek poznać, bo ludzi ciągle przybywa. Co do auta, bardzo mi sie podoba, chociaż felgi tak jak Czechowi nie, bo są 3 ramienne. Pani jest bardzo ładna i świetnie pasuje w tej sukience do niebieskiej bumy Ja zmieniłbym nerkę na poliftową, tak jak ja zrobiłem, przód jest agresywniejszy i nowszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 czesc bumka super ale ta fela rzeczywiscie do wymiany sie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Siemka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi