Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Święta,święta i po świętach happy_bmw

Natomiast ja postanowiłem dołączyć do społeczności Maxbimmer.

Nazywam się Bartosz <gutkos> i zamieszkuję we Wrocku.

Swoją niebieską strzałę zakupiłem już ponad rok temu ale byłem mało aktywny ponieważ dopadło mnie niemiłe chorubsko i nie wiedziałem czy jest sens się gdziekolwiek rejestrować. Już jest coraz lepiej więc wracam do aktywności i czekam żeby tylko się gdzieś wyrwać co by pogonić moją niebieską strzałę:wink:

Jest to 523i M-pakiet z 98' zakupiona ze Szczecina gdzie jeździła 5 lat ,wcześniej u niemca. Wymienione zostały wszystkie płyny ,filtry ,amory + sprężyny tył(bo nieładnie siedział) ,przednia szyba ,hamulce kompletne P+T Textar ,tuleje ,łączniki i wielle innych mniej lub bardziej znaczących pierdół .Po tych zabiegach autko prowadzi się super i nie sprawia problemów ,choć chciałbym jeszcze powymieniać co nieco (dopieścić).W zeszłym miesiącu ze względów finansowych doszła instalacja LPG STAG 300plus na której przejechałem już 1K km-ów i super.

Kiedy jakiś spocik co by można było się spotkać i pogadać nie tylko o naszych buniach :lol:?

Podaje linka do fotek:

https://picasaweb.google.com/gutkos.wro/BuniaNaForum?authkey=Gv1sRgCI2plN3GrN_b8wE&feat=directlink

Witaj, sliczna maszyna ;) w blau kolorze ;) Z czasem jak fundusze pozwola mozesz robic na lifta + M Pakiet chociaz naprawde śliczne samo w sobie. Niesamowite masz wnętrze w aucie w kolorze nadwozia rewelacyjnie kontrastuje, a do tego te listwy... malowałeś czy poprzednik?

Autko ladne, felga - nie podoba mi sie, zadna 3 ramienna fela mi sie nie podoba, wiec nie ma sie czym przejmowac ;) Proponuje, zebys zalozyl temat w dziale Buma Design i tam na bierzaco informowac brac forumowa o zmianach w swoim aucie :)

Dzięki wszystkim za miłe przywitanie.

Listw nie malowałem ,były takie .Co do felg to niebawem planuje i tak wymienić bo te już troszkę się zajechały ,choć na zdjęciach może tego nie widać.

Temat w dziale "buma design" założę jak wrócę do jakiejś pracy i się zaczną pieniądze ,bo teraz nie miałbym za bardzo co tam pisać:)

Fotkami planuję się zająć profesjonalnie ,tak więc jak macie śluby ,inne imprezy okolicznościowe ,sesje swoich furek itp,itp to piszcie do mnie - na pewno się dogadamy:)

Pozdrawiam.

Właśnie dobry pomysł z tą twarzą, bo tak jak ja ostatnie 2 lata nie bywałem na spotach to ciężko mi kogokolwiek poznać, bo ludzi ciągle przybywa. Co do auta, bardzo mi sie podoba, chociaż felgi tak jak Czechowi nie, bo są 3 ramienne. Pani jest bardzo ładna i świetnie pasuje w tej sukience do niebieskiej bumy :) Ja zmieniłbym nerkę na poliftową, tak jak ja zrobiłem, przód jest agresywniejszy i nowszy :)