olejus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Czy ktoś już przerabiał ten temat: http://www.ochronalakieru.pl/pl/onas.htm Czy warto się kusić na te wynalazki czy to zwykły shit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 jakoś osobiście nie mogę sie przekonać do takich bajerów(może jestem w błędzie),ale takie mam zdanie.Jeżeli chodzi o ochronę lakieru to sądze że,jeżeli dwa razy do roku się samemu wypoleruje samochód dostępnymi na rynku środkami(a jest ich około mnóstwo)to jest wystarczająca ochrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 powiem tak , to taka niespodzianka , ale E38 jeszcze przed malowaniem a będzie z niego ładna perła czarna w stylu Opel VeCtRa 2006' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 jak nowy lakier to wystarczy zwykly wosk ja tam raz na dwa tygodnie poleruje i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 a po roku lub poltora radze kolorowy bo te myjnie wszystkie rysuja teraz lakiery sa pozbawione olowiu wiec sa miekkie i latwo sie niszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 OBEJZALEM I DOBRY BAJER NIE JEST ZLY TAK SAMO JAK Z TYM SUPER WOSKIEM Z AMWAYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 ....czy warto ? Napewno warto . :wink: Jeżeli chodzi o konkretną polerkę to zalecana jest nie częściej niż co pół roku , lecz to wszystko zależy od grubości lakieru . Jeżeli chodzi tylko o usuwanie zabrudzeń i nabłyszczanie , to proponuję PLASTMAL , a jeśli to grubsza sprawa to papierek 2000 i pasty lekkościerne FARACLA . Przy tej drugiej opcji proponuję s najpierw dużo dowiedzieć , gdyż można nieodwracalnie uszkodzić powłokę (przetrzeć lub przegrzać). <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz318is Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 jesli dają gwarancje 6 letnią na elementy lakierowane i wykonane prace przez nich to sądze ze warto, jesli ktos kocha swoje BMW to zrobi wszystko aby ladnie wygladalo(jak nowe) ja bym dał tam swoje BMW. szkoda ze nie ma tego gdzie blisko mnie. tylko azWawie;-/ pozdr. <bmw> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi