Matis... Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Koledzy wejdzie mi 16 cm głosnik na tył chodzi mi ogólnie czy wejdzie bo zamontować to nie ma problemu dziękuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Na tyl tzn gdzie konkretniej? w oryginalne miejsca? Czy na polke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis... Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Już włożyłem w oryginalne miejsce tam gdzie są seryjne głośniki 16 cm wejdzie z małą przerubeczką 16 cm polecam na tył do sedan dają fajny efekt Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 nie wiem po co wsadzać głośniki na tył ... zastaw odseparowany na przód i skrzynia basowa dobre radio i wystarczy w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis... Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Chodzi oto bo moje orginały charczały były spękane 20 letnie głośniki a teraz dają rade 3 drożne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi