rumunm5 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 witam mam pytanie w ruchu miejskim grzeje sie ale na trasie jest dobrze wymienilem visko i dalej jest tak samo teraz visko mam zblokowane i jest dobrze ale nie bede latal ze zblokowanym bo niemam dobrego ogrzewania co robic uszczelka pod glowica nie wskazuje nauszkodzona visco kupilem na allegro moze ono tez jest uszkodzone?czy to moze chlodnicy wina niema przelotu dobrego.... help.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Mam ten sam problem ale wiemże mam poniżej poziomu płynu w chłodnicy, nie wstawiaj prosze takich zdjec :shock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ale ja tez czesto zauwazam jak plyn w chlodnicy ma co jakis czas ubytek mimo braku wyciekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Niestety nie ma 520 8 zaworowych , albo 12 albo 24. Sprawdz termostat moze dobrze nie puszcza , albo za późno. Ubytek w chłodnicy co jakiś czas zawsze będzie u mnie też jest. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 termostat pracuje jak nalezy (grzałem go w garnku otwiera przy ok 80'c)tez to sprawdzalem a pozatym plyn w ukladzie jest bez jakichkolwiek zanieczyszczen znajomy mowil ze moze chlodnica na dole niema dobrego obiegu dobrego mam sprawdzic temp weza z chlodnicy na dole i porownac z gornym wezem czy to moze byc to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Sprawdz lepiej korek od chłodnicy czy ci nie wywala płyny przy nagrzaniu , ja tak mialem u siebie , raz wywalił mi prawie 1L płynu jak zgasiłem silnik . Co do kupowania viskacza przez allegro to mam mieszane uczucia , mam nadzieje ze ten co sprzedawał wiedział jak powinno sie je przechowywac , bo jesli nie jest skladowane w pozycji pionowej to mozesz je w kubeł juz wyrzucic :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ten koles twierdzil ze przechowywane bylo zgodnie z zasada a plyn mi delikatnie podchodzi ale niewywala weze niepuchna ale dzis zaowazylem ze powrot z chlodnicy w przeciwiwienstwie do zasilania jest chlodny po dluzszym lataniu po miescie , :? moze to wplyw zblokowanego visca ?gory nie idzie trzymac a dol jest chlodny :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 To takie troche gdybanie co tez sie mogło zepsuc , ale skoro mowisz ze termostat jest dobry i wiskacz jest tez nowy to jedyne co mi przychodzi do głowy to to ze pompa wody zdycha albo juz zdechła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 jutro popracuje nad tym i dam znac co zrobilem i jakie rezultaty przynioslo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 zaslonilem chlodnice przy zblokowanym viscu zagotowala sie a gdy odslonilem to sie niedogrzewa przy zaslonietej chlodnicy oba weze sa jednakowej temperatury (zasilanie i powrot)a gdy odslonie dol jest lekko cieply. pozycze dobre visco z innej bumki bede wiedzial ze jest na 100%dobre i zobacze to co kupilem to chyba smietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 chyba innego wyjscia nie ma , bez sens kupowac kolejnego wiskacza , najlepiej wez wymontuj z jakiejs sprawnej bumy i wszystko sie wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi