hall Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Siemka Tak się zastanawiam czy zamiast świateł mijania w słoneczne dni można jeździć wyłącznie na włączonych Ringach czy mogę mieć problem jak mnie zatrzyma drogówka. Wydaje mi się że ringi ccfl są dość widoczne w porównaniu do standardowego oświetlenia. pozdro czekam na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie mozna niestety. Nie odpowiednie natężenie światła, a oprócz tego jest fabryczny moduł do ustawienia za pomocą kompa świateł do jazdy dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 świateł do jazdy dziennej Cosik sie obilo o uszy ale wolalbym aby ktos naswietlil mi sprawe z tymi swiatlami... Ktore to sa i czym sie roznia od zwyklych ''krotkich'' swiatel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 nie mozna, za mała powierzchnia świecąca i za słabe światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 szkoda bo to duża oszczędność dla baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mialem kontrole policji kolo Bryegu. Jechalem tzlko na ringach bo za zenona by mi pewnie dowod dzwigneli. Sprawdzili papiery i wsumie tyle. Niemialem wsumie odwagi sie pytac czy moge na samych ringach smigac bo moglo by sie to zle skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czyli mogą się przyczepić ale nie koniecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis... Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mi Policja powiedziała ze można na ringach jeździć ale w słoneczne dni słabo widać a dlaczego x5 mają takie same ringi i mogą legalni jechać ? a dlaczego my byśmy nie mogli na przeglądzie tak samo bez niczego przechodzi jako światło postojowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mi Policja powiedziała ze można na ringach jeździć ale w słoneczne dni słabo widać a dlaczego x5 mają takie same ringi i mogą legalni jechać ? a dlaczego my byśmy nie mogli na przeglądzie tak samo bez niczego przechodzi jako światło postojowe... Ale nowsze Beemki np X5 maja fabryczną homologacje a wtedy sprawa inaczej się ma. Gliniarz pewnie sam nie było do końca w temacie zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Cosik sie obilo o uszy ale wolalbym aby ktos naswietlil mi sprawe z tymi swiatlami...Ktore to sa i czym sie roznia od zwyklych ''krotkich'' swiatel. świecą się długie na bodaj 33%,jeśli masz czujnik zmierzchu,dajesz na auto,światła te włączają się od razu(samoczynnie)po odpaleniu auta,a krótkie,załączą sie też automatycznie,jeśli nie masz czujnika,to światła cały czas są załączone(mijania),ale po zgaszeniu auta nie świecą postojówki,tylko wszystko gaśnie(ale tutaj światła mijania są światłami dziennymi,tylko nie musisz włączać,wyłączać,)jeśli masz INPE,to pewnie masz coś takiego jak NCS Expert,tym możesz to uruchomić u siebie(jeśli interesuje cię jak ,pisz na PW,bo to trochę tłumaczenia,a zabawa NCS ,jeśli sie nie wie co robi,niewskazana) Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi