Lijo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam Kolegów Tak się zastanawiam czy na naszym Forum są pasjonaci nurkowania? Zapraszam na wspólne wypady naszymi bawarkami. PS. moje: OWD,AOWD,DEEP,WRECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ja bym kiedys chciał bardzo sprubowac ale słyszałem ze to jest bardzo droga pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Stasek, ale skarby można znaleźć pod wodą Ja tam dobrze się czuję na lądzie Za tydzień lecimy na Majorkę, może spróbuję się zanurzyć z aparatem do oddychania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ja co jakis czas nukrkuje... ale w kuflu zimnego Okocima i jak za duzo tak nurkuje to mam cos podobnego do choroby dekompresyjnej :-P :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Gdyby jednak Ktoś z Was chciał się zaznajomić i np. zrobić kurs albo tzw INTRO (wprowadzenie) to piszcie na PW. Jeśli chodzi o koszty kursów: 1 stopień - OWD - uprawnienia do 18m - ok. 1200 zł 2 stopień - AOWD - uprawnienia do 30m - ok. 700 zł Każdy następny kurs specjalizujący, np. wrakowy to koszt ok 400 zł Jeśli chodzi o sprzęt nie nie trzeba go wcale kupować. Wystarczy mieć swoje tzw. ABC - maska (ok 150 zł), Płetwy (ok 250 zł), Fajka (ok. 60zł) Resztę można swobodnie pożyczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Powiem tak: Jak bedą pod wodą leżeć ciekawe bawarki bo komuś się wyjechało za grunt to wtedy bym spróbował to tak żartem. Dobrze lijo że wspomniałes co i ile dobrze wiedziec bo to powoli też sie rozwija, ludzie maja kase i szukaja wrażen, a Ci co nie maja tez próboja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Fajna Rzecz Kiedys jak bylem na wakacjach to nurkoalem jak na pierwszy raz balem sie ;p;p ale frajda za******** Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Stasek, ale skarby można znaleźć pod wodą Ja tam dobrze się czuję na lądzie Za tydzień lecimy na Majorkę, może spróbuję się zanurzyć z aparatem do oddychania ale tobie dobrze ja zaras chyba tez polece ale do sklepu po browar jak tazunio mówi zanurkuje w kuflu piwa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Powiem tak: Jak bedą pod wodą leżeć ciekawe bawarki bo komuś się wyjechało za grunt to wtedy bym spróbował Ja w ten weekend będę nurkował obok zatopionej E30 coupe - 10m pod wodą (Giewartów, jez. powidzkie) I jest kilka innych miejsc gdzie są E32 oraz E34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Lijo to ja bym chciał od razu ten 2 stopień, za 700zł będzie taniej, a będę miał od razu 2 stopień Acha i jakieś drogie te fajki masz, 60zł? Marlboro nawet tyle nie kosztują Staszek tak szczerze to wakacje na Majorce nie są wiele droższe od wakacji nad polskim morzem. W Polsce tylko warunki są polskie, tzn. gorsze, ceny sa jak najbardziej europejskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi