kuma325i Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam. Pojawil mi się nowy problem w coupe 320 1992r. montowalem wczoraj przeciwmgielne przednie i nie wiem czy to bylo przyczyna ale nie mam w tej chwil swiatel mijania i drogowych. postojowki wszystkie sa. dodam ze gdy dlugie przytrzym (krotkotrwale sygnaly do siebie dzialaja) SPRAWDZIŁEM *przekażniki-niby wszystko ok bo przekladalem z e34 wujka *bezpieczniki-wszystkie ok nigdzie nie popalone *przełącznk-nie wydaje się być uszkodzony *masa rowniez jest dodam ze kiedys mialem problem z podswetleniem zegarow ale jakos problem sam sie rozwiazal, pod przelacznik od swatem dostreglem ze ktos podlaczyl alarm, przestalo mi rowniez dzialac swiatelko w srodku. POMOCY bo z chlopakami juz tu klekamy. JAk nie o chyba elektryk :twisted::sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Tyle rzeczy nie działa na raz. Jak wyglądał montaż halogenów? Instalacja już była a zakładałeś same halogeny?Czy robiłeś instalacje elektryczną od podstaw dla halogenów. Odłącz te halogeny i sprawdź czy dalej nie ma reszty. Jeśli nie będzie poprawy to podmień przełącznik/włącznik świateł. W e36 jak on klęka to albo nie ma świateł albo robi się istna choinka ze światłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 halogeny były wczesniej w innym zderzaku teraz z m pakiet wsadzilem i podlaczam halogeny i posiadalo oswietlenie. rozbieralem przelacznik ale dzis przeloze moz go od kumpla i zobacze co dalej. wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi