maltarn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nagła rzecz. Przestały działać zegary. Same wskazówki tj temp wody, obrotomierz, prędkościomierz, paliwo i ekonomizer. Reszta działa, kilometry kolejno się nabijają, nawet rezerwa świeci. Sprawdziłem wszelkie bezpieczniki, kości z tyłu zegarów też. Ktoś pomoże w czym tkwi problem? Dużo jest mówione o akumulatorkach w zegarach- nie mogę ich znaleźć,gdzie są? Gdzie jeszcze szukać przyczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 często padają zegary w E34, podmień na jakieś sprawne od kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ktoś ma sprawne i pożyczy na 5 minut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 gdzieś na spocie dałbym Ci swoje, ale u mnie znowu wariuje prędkościomierz (czujnik w moście pada)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 jak chcesz to ja mam kumpla co ma troche gratów pogadaj z dzikim on da tobie namiary do mnie i mozeny sie zgadac i tam poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 nowe okolicznosci zostały zaobserwowane! W trakcie krecenia rozrusznikiem poziom paliwa i temperatura podnoszą się i wskazują prawidłowo po odpaleniu spowrotem opadają... Dorwałem inne zegary, ale od manuala, mają tylko 2 gniazda z tyłu i nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Maltarn-trzeba podgiąć blaszki w które wsuwają się bolce ze wskaźników w płycie głównej licznika. Sprawdziłbym też kabelki przy alternatorze i prewencyjnie zmierzył napięcie ładowania akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 blaszki podgiete, niestety bez rezultatu napięcie ładowania na wolnych 14,20~14,25 wiec tak jak być powinno dalej podnoszą się przy odpalaniu i zaraz w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi