Biohazard Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam mam problem pojechałem dziś na działkę wszystko było ok. a w drodze powrotnej zauważyłem brak kierunkowskazów dojechałem do domu sprawdziłem wszystkie żarówki i bezpieczniki jest OK., gdy chcę włączyć kierunek w lewo lub prawo nic, gdy daje na awaryjne też nic a gdy zamykam auto centralnym zamkiem kierunki normalnie mrugają. Otworzyłem auto dałem na awaryjne i działa a po chwili znowu nic, o co z tym chodzi… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Moze przekaznik Ci siadac zaczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Już zrobione jednak był to bezpiecznik nawet nie widać z daleka, że jest walnięty. Dopiero jak palca dałem na niego to poszła iskra :twisted: Chyba będzie czas, aby wymienić wszystkie, bo są juz trochę pordzewiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi