scrater Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam, Nie jestem jakoś dobrze zorientowany w kwestii motoryzacji, więc mam do Was pewne pytanie. Jak w temacie, chodzi o to, czy w bmw e36 325 tds, które mam mogę zamontować klimatyzację? Czy to będzie działać? Jeśli tak to jaką najlepiej kupić? Szukałem podobnych tematów i jakoś nie było nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wypada się przywitać w odpowiednim dziale Koszt jest holendarnie wysoki - nawet 4000 zl, nie wiem czy się opłaca i jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Koszt używanych gratów do klimy to groszowe sprawy myślę że w 500pln by się zmieścił , ja już kilka razy widziałem komplety za taką sumę , Kozin skąd te 4tyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No a inne kanały nawiewowe? Inny panel? Inna chłodnica, sam wentylator od klimy uzywka 300-500 zl, sprezarka uzywka ok 300, a gdzie montaż? Daje głowe, że Kolega Scrater zrezygnuje gdy przekalkuluje wszystko niezalażnie od tego jakie koszty wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Sprężarka 150 , panel 40 , wentylator 150 , chłodnica 100-120 , kanały mogą zostać a węże , czujniczki i reszta pierdółek zazwyczaj dodawana jest przez sprzedającego gratis bo i tak tego nie sprzeda ... Być może tez nie rozumiemy dokładnie o co chodzi założycielowi tematu , ja widzę to tak że chciał by mieć chłodno w aucie i żeby tak było wystarcza ponieść takie koszta jak mówię i włożyć odrobinę własnej roboty ale jeżeli chciał by zamontować wypasioną automatyczną klimę i wszystko miało by być nowe z ASO to i 4tys mogło by braknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Najlepiej jak Kolega podpyta gdzieś w serwisie klimatyzacji - tak jak napisał Lucius, wszystko zalezy co masz dokładnie na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 podepne się pod temat z klimą, ktoś wie jaki w tym roku jest koszt czynnika R134a 100g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eCo^ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 za klimatronika z nabiciem i jesli sam zalozysz to wyjdzie Ci cos kolo 1200 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi