srebrna-beti Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim, jak zgaszę samochód to włącza mi się potrójny sygnał dzwiękowy a dokładnie trzy potrójne pipnięcia . Myślałam że może to od gazu ale wymieniłam filtr i dalej tak się dzieje. Miał ktoś z as podobny problem? Mam BMW e36 320i 98 rok jeśli to pomoże. Help!!uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wypadało by się przywitać w odpowiednim dziale :wink: masz OBC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrna-beti Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tak ,mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jedź do gazownika - po 200 godz trzeba jechac na diagnostyke i przegląd i wtedy skasuje Ci ten sygnał. To nic, że wyniłeś filterek gazu jak nie pojechałeś na kompa do gazownika - to tak jak bys zmienił olej ale nie skasował inspekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Kozin, to chyba kobieta od tej srebrnej. Wnioskuję po "myślałam", "wymieniłam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 :oops::oops: no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrna-beti Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Hehe spoko wybaczam. Większość z użytkowników to samce ( bez obrazy) więc się kolega zagalopował . Mam nadzieje że coraz więcej kobitek (myślących za kierownicą)spotkam tutaj i na drodze . Co do sygnału to właśnie wcisnęłam autko do swojego mechanika i ma się tym zająć , a przy okazji hamulce i zawieszenie bo chyba wcześniejszy właściciel niezbyt o to dbał . Dzięki za odpowiedzi chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrna-beti Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A tak na marginesie znacie jakiegoś dobrego gazownika w Opolu?? Do tej pory jeździłam na Oleską ,tam przed WORD-em ,ale oni wiecznie czasu nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 TomCar Brzeg, ul. Starobrzeska 71, tel. (77) 4440203 tu podleć, mogę z czystym sumieniem chłopaków polecić. PS. Auto kupiłaś zagazowane czy sama zakładałąś instalke? Stawiam dużego browara, ze to sygnał przeglądu instalki LPG Podlega wymianie filtrek. Ja robiłem to ostatnio u nich tzn przegląd i za usługe zapłaciłem 80 zl. Moge Ci wysłać tel. komórkowy właciciela warsztatu na PW. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi