alex41 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy ktoś może spotkał się z takim tematem? Po wyłączeniu silnika po jakimś czasie moje autko "klęka" na jedną stronę. Po uruchomieniu silnika wszystko wraca do normy, sprężarka dopompowuje powietrze i właściwie innych problemów nie ma. Zamówiłem już nową poduszkę bo podobno to w tym modelu siada. Byłbym wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Najprawdopodobniej padają Ci poduszki, ewentualnie masz jakieś nieszczelności w układzie. Te drugie będzie widać w postaci mokrych lub pocących się przewodów. Dobrze byłoby też po wymianie wymienić olej na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord766 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam chciałbym się dołaczyc do tego problemu jak u kolegi w sumie ta sama sytuacja wyłaczam silnik ide do domu wracam rano a ona siedzi z tyłu prawie do samej ziemi z tym ze prawa strona bardziej odpalam auto i wszystko powraca do normy , sprawdziłem juz przewody wymieniłem poduszke z prawej strony sprezarka pompuje jak nalezy a problem jest cały czas dodam ze stało sie tak jak poszła ktoregos dnia bokiem na piaszczystej drodze a na drugi dzień juz siedziała na dup... co to moze być ??? czy zbiorniczki wyrównawcze mogły uledz jakiemuś uszkodzeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 obstawiał bym na przewody powietrzne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Prawdopodobnie zaworek nie trzyma i po wyłączeniu sprężarki strona uszkodzona siada, to nie koniecznie sama poducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord766 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam troszke mnie nie było ale problem jest nadal co do przewodów to sprawdziłem smarujac je piana i nigdzie nie bomblowało wiec odpada na zaworkach tez nic nie przepuszacza poducha jest nowa chyba tylko zostaje zbiornik wyrównawczy bo nic innego mi nie przychodzi do głowy ...........???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 W sumie zawór nie musi bąblować, po prostu przepuszcza uszczelnienie w środkuhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi