tomi5 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam forumowiczów, na sprzedaż posiadam perfumy Damskie i Męskie o pojemności 33ml w cenie 30zł już z wysyłką, cena może wzrosnąć przy wysyłce za pobraniem. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us W sprzedaży posiadam około 112 różnych perfum, więc jak był by ktoś zainteresowany to proszę pytać: na forum przez gg 5184747 i tel. 695 541 525 Edytowane 9 Września 2012 przez tomi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Original? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mój ,,diler" mówi że tak tylko u nas w Polsce takich nie sprzedają, ja do konca nie jestem przekonany, ale wszedłem w interes bo pachną jak oryginał i trzymają długo. Sam używam Chanel - Allure Homme Sport Trochę już tego sprzedałem i jak na razie nie było narzekam, wręcz przeciwnie mam już stałych klientów. jak by ktoś potrzebował zdjęcia całego opakowania tj. kod kreskowy itd to pisać smiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 nie pchaj się z tym na alle, bo jak cenę zapodasz to starzy handlarze Cię moment zgnoją. znam z autopsji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 masz moze joop rococo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cześc niestety nie posiadam jej na Liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mój ,,diler" mówi że tak tylko u nas w Polsce takich nie sprzedają, ja do konca nie jestem przekonany, ale wszedłem w interes bo pachną jak oryginał i trzymają długo. Sam używam Chanel - Allure Homme SportTrochę już tego sprzedałem i jak na razie nie było narzekam, wręcz przeciwnie mam już stałych klientów. jak by ktoś potrzebował zdjęcia całego opakowania tj. kod kreskowy itd to pisać smiało trochę drogo ja kupuje u siebie po 22zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 22 zł za oryginał? Coś mi się nie wydaje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 22zl, 35zl to i to nie jest oryginalem. Kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Powiem Wam tak, dokładnie w takich pudełeczkach mieli u mnie na targu znajomi, którzy handlują niemieckimi proszkami i mówili, że ori kupowane w drogerii w De, kupiłem u nich kilka i niektóre trzymały długo, a niektóre nie za bardzo. To są ori, ale nie mają takiej zawartości perfum Cena jaką płaciłem po znajomości to coś 20zł, wiadomo każdy chce żyć, a więc 35 jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 22 zł za oryginał? Coś mi się nie wydaje.... ja nie pisałem że oryginał,pisałem że takie same w cenie 22zł.Faktem jest to że niektóre długo nie pachną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ale za tą cenę naprawdę warto, Ja od dłuższego czasu używam Chanel- Allure Homhe Sport, i powiem że bawełniana bluza po wypraniu dalej pachnie perfumką, nie jest to jakis intensywny zapach ale jak sie niuchnie to czuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A cena 35zł jest już cena z wysyłka, przy odbiorze osobistym cena 30zł przy kupnie kilku sztuk cena tez idzie w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Siema Tomi Co tak slabo sie odzywasz,biznes upadnie Ogloszenie dawno temu bylo i mi sie zagubilo:) Powiedz mi kolego jak moge ci zaplacic oprocz starej metody przelew na konto.? Posiadasz moze paypal ? I w ogole czy wyslalbys mi tutaj kilka sztuk ? Czekam na PW. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ogłoszenie perfumek jest jeszcze aktualne?- interesuje mnie kilka pudełeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ogłoszenie perfumek jest jeszcze aktualne?- interesuje mnie kilka pudełeczek Bylem pierwszy Czekamy panie hurtowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Bylem pierwszy Ty może pierwszy ale ja mieszkam bliżej i płace gotówką w zł/ E, $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ty może pierwszy ale ja mieszkam bliżej i płace gotówką w zł/ E, $ A moja waluta to niby slaba ?:mrgreen: Faktem jest ze Tomi znowu zaginal i cisza. Zas do kosciola nie bede mial sie czym psiknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jestem jestem musicie mnie łapać na gg , bądź tel/sms. Niestety paypal nie posiadam, a co do wysyłki to raczej chyba nie będzie z tym problemów oprócz czasu oczekiwania. Chiccoo napisz jakie Cię interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ostatnio często bywam we Wrocławiu ale w godzinach pracy tak mniej więcej 9-13, tak więc jak by co zawsze mogę podjechać pod adres, ale to jak juz bedę wiedział że jadę albo będzie jakieś większe zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jutro lecę do Oławy moge wstąpić w drodze powrotnej do Wro jak byłaby taka potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 PW poszlo panie hurtowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 W Środę tj 02.11.11r będę we Wro i mogę podjechać z perfumami, jak by ktos był zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 aktualizacja listy MĘSKIE: Hugo Boss – BOSS(szary) Hugo Boss – In Motion Hugo Boss – Selection Hugo Boss – Edition (czarna kulka) Giorgio Armani – Acqua di Gio Emporio Armani – diamonds Giorgio Armani – Code Armani – Sport Code Paco Rabanne – 1 Million Paco Rabanne – Black XS Lacoste – Chalange Lacoste – In Red Lacoste – Pour homme(szara) Lacoste – essential (zielona) lacoste – essential sport Dior – Fahrenheit Chanel – Platinium Egoist Chanel – Allure Home Sport Ferrari – Black Beckham – Signature CK – Euphoria Men adidas - Czarny Armani - Attitude Bruno banani – Magic Chanel – blue de D&G – Pour Homme D&G - the one gentlemen D&G – The one CK – Man Davidoff - Champion Gucci- Guilty 212 VIP DAMSKIE: Hugo Boss – Deep Red Hugo Boss – Intense Hugo Boss – Femme Hugo Boss – Orange Hugo Boss – XX Hugo Boss – Pur Purple Dior – Dune Dior – Jadore CK – CK In 2 you CK – Euphoria CK – Euphoria Blossom CK – Truth chanel – No.5 Chanel – Allure Chanel – Coco Mademoiselle Chanel – Chance Ninna Ricci – Premier Jour D&G – The One D&G – Light Blue D&G – Rose The One Paco Rabanne – Lady Milion Gucci – Envy Me Gucci – Envy Me Gucci – Rush Gucci – Rush Thery Mugler – Angel Lacoste – Touch of Pink Lacoste – Pour Femme Bruno Banani – For not everybody (różowa) Lancome – Hypnose Lancome - Magnifique Giorgio Armani – Code Armani – Diamonds Armani – idole Giorgio Armani – Mania Giorgio Armani – aqua di Gio DKNY – By delicious (zielone jabłko) Versace – Bright Crystal Kenzo – Jungle Elizabeth Arden – Green Tea Cacharel- Amor Amor Armani – idole Bruno banani – Magic carilina Herrera 212 Vip davidoff – cool wather Gucci – guilty lacoste -love of pink lacoste – touch of spring versace – vanitas versace – versence kenzo – flower tag, escada-desin me CK- Beauty C.K - ethernity Chloe Chanel - 19Pudre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 I znowu aktualizacja listy teraz jest 112zapachow: MĘSKIE: ADIDAS- Active Bodies ARMANI- Aqua Di Gio ARMANI- Attitude ARMANI–Code ARMANI - Code Sport ARMANI- Diamonds BECKHAM–Signature BRUNO BANANI–Magic Man CAROLINA HERRERA - 212 CAROLINA HERRERA - 212 VIP CHANEL- Bleu De CHANEL–Allure Homme Sport CHANEL–Platinum Egoiste CK - Men CK–Euphoria Men CK – One Shock DAVIDOFF - Champion D&G–Pour Homme D&G- The One Gentleman D&G- The One D&G – The One Sport DIESEL – Fuel For Life DIOR–Fahrenheit DIOR–Homme Sport FERRARI–Black GUCCI– Guilty Pour Homme HUGO BOSS – Bottled Sport HUGO BOSS - Edition HUGO BOSS - Hugo Boss (szary) HUGO BOSS - In Motion HUGO BOSS - Orange HUGO BOSS - Selection ISSEY MIYAKE - L'eauD'Issey LACOSTE - Challenge LACOSTE- Essential(zielona) LACOSTE–Essential Sport (niebieski) LACOSTE- POUR HOMME SZARA LACOSTE–Red LANCOME - Hypnose PACO RABANNE- 1 Million PACORABANNE- Black XS PACO RABANNE - Black XS L'Exces THIERRY MUGLER–A Men DAMSKIE: ARMANI - Aqua Di Gio ARMANI - Code ARMANI - Diamonds ARMANI - Idole ARMANI– Mania BRUNO BANANI – Magic Woman BRUNO BANANI - Not For Everyone (Pink) CACHARELL - Amor Amor CAROLINA HERRERA - 212 VIP CHANEL - Allure CHANEL - Chance CHANEL - Coco Mademoiselle CHANEL- No.5 CHANEL- No. 19 Poudre CHLOE - Chloe CHLOE - L'Eau De Chloe (Green) CK- Beauty CK - Euphoria CK– Euphoria Blossom CK- Eternity CK– IN2U CK – One Shock CK–Truth DAVIDOFF – Cool Water D&G- Light Blue D&G- Rose The One D&G - The One DIESEL– Fuel For Life DIOR - Addict DIOR - Addict 2 DIOR– Dune DIOR – Hypnotic Poison DIOR - J’adore DIOR – Miss Dior Cherie DKNY- Be Delicious ELIZABETH ARDEN– Green Tea ESCADA- Desire Me GUCCI- Envy Me GUCCI- Envy Me 2 GUCCI - Gulity GUCCI- Rush GUCCI- Rush 2 HUGO BOSS - Deep Red HUGO BOSS - Femme HUGO BOSS - Intense HUGO BOSS - Orange HUGO BOSS - Pure Purple HUGO BOSS - XX ISSEY MIYAKE- L'eauD'Issey KENZO - Flower Tag KENZO- Jungle LACOSTE- Love Of Pink LACOSTE- Joy Of Pink LACOSTE- Touch Of Pink LACOSTE- Pour Femme (żółta) LACOSTE- Touch Of Spring LACOSTE- Touch Of Sun LANCOME- Hypnose LANCOME- Magnifique NINA RICCI- Premier Jour PACO RABANNE- Black XS PACO RABANNE- Black XS L'exces PACO RABANNE- Lady Million THIERRY MUGLER- Angel THERY MURGER- Alien VERSACE – Bright Crystal VERSACE- Vanitas VERSACE- Versence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi