Monika Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Moze bysmy sie umowily gdzies na miescie na male "conieco".. i pogadaly sobie między nami niewastami.. Godzina i termin do dogadania Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Moze bysmy sie umowily gdzies na miescie na male "conieco".. i pogadaly sobie między nami niewastami.. Godzina i termin do dogadania Co wy na to? Ja jestem jak najbardziej za bmw_beer bmw_beer bmw_beer Jeżeli spotkałybyśmy się w tym tygodniu, to możecie na mnie liczyć, bo potem wyjeżdzam happy_bmw :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakto Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 wchodze w to .... Yhhhhaa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja też jestem za Tylko kiedy i gdzie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja zaproponowałabym piątek, np ok godz. 19/20. Na pewno będzie ciepło, więc mogłbysmy wykorzystac jakiś ogródek w Rynku, co Wy na to Kobitki? bmw_beer bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 taaa... mozet byt... jesli mi cos nie wyskoczy, nie zapomnijcie o Facto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Dawajcie do Chsząstawy w sobote będzie biba nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Chrzastawa toze budiet.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam dziewczyny bardzo chętnie bym się do Was przyłączyła ale niestety do Wrocka mam około 50 kilosów. Bywam w tym grodzie i to dość często jednak nie wiem czy spasuje mi się najblższy przyjazd z Waszym spotkaniem. Fajnie by było spotkać się, poplotkować.... i wiemienić parę informacji. Cieszę się, że nie jestem już sama na forum. Był czas kiedy praktycznie byłam jedyną kobitką i było mi smutnawo........ Teraz jest już inaczej, to naprawdę super. Nie bywam na forum regularnie ponieważ pracuję i mam dwójkę dzieciaków ale staram się jak najczęściej odwiedzać te strony. Bardzo serdecznie zapraszam Was do siebie na Skarbimerz. Przejżałam Wasze inne posty i powiem Wam jedno głową muru się nie przebije wrzućcie na luz i nie przejmujcie się co niektórymi....... Jak sito wybierajcie dla siebie co kto pisze, te dobre infomacje i porady, bo niektóre są naprawdę 100% trafne i z szczerego buniowego serca, a reszte olejcie............... Pozdrawiam Was i to gorąco <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Cześć Aga <bmw_2> Zawsze możemy sie jakos tam dogadać, że spotkamy się jak bedziesz we Wrocku :)Fajnie byłoby gdybyśmy wszystkie razem się spotkały i porozmawiały. <bmw_3> Przejżałam Wasze inne posty i powiem Wam jedno głową muru się nie przebije wrzućcie na luz i nie przejmujcie się co niektórymi....... Jak sito wybierajcie dla siebie co kto pisze, te dobre infomacje i porady, bo niektóre są naprawdę 100% trafne i z szczerego buniowego serca, a reszte olejcie............... Pozdrawiam Was i to gorąco Też tak sądze, ścieranie się nie ma najmniejszego sensu, bo co kto będzie chciał to i tak napisze. Ważne jest aby być w porządku wobec siebie i ludzi, którzy są naszymi przyjaciółmi. <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Tak więc zapraszamy do Wrocławia, wtedy spokojnie będziemy mogły sobie porozmawiać i powymieniać poglądy na temat M10 czy M40 Pozdrawiam. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 To jak? Jutro sie spotykamy czy raczej cos komus wypada?? Jesli wypada, mozemy skorzystac z wyjazdu do Chrzastawy i nad woda ogadac rozne sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Znaczy Boeing732 to bylam ja, nie przelogowalam sie z konta Konrada :? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Jutro będę we Wrocławiu ale niestety w celu abrania siostry ze szpitala......... Jednak po 23 lipca mam znów wolne i będę miała więcej czasu dla siebie i nie tylko.... pozdrowionka :wink: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 a ja dzisiaj opijam żyłki urodziny, ale ciiiiiii............ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Troche spóźnione(bo z niewiedzy) Ale wszystkiego najlepszego Katarzyno, niech twa BMW jeździ długo, szybko, bokiem, i szczęśliwie :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Maltarn dziękuje za życzenia. Jazda bedzie, jak Kosa da mi w koncu auto na dłużej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzia Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 kiedy następna impreza piwkowa? może i ja się załapię!!! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi