czarunia2 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Luv7AQ8UhII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czapki z głów niezła sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Felga Bawarjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 fajny material ale stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A ja go nie widzialem, a Beta naprawde kladzie na lopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 i niech mi ktos powie ze e34 nie ma tego czegos w sobie Piekna fura, chociaz osobiscie chyba wolalbym 540 na 6 biegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Też bym wolał 540 na 6ciu gangach chyba nawet lepsze parametry ma wtedy no ale M5 to M5. Fajna wypowiedź Krisa-lata praktyki bo to nie jego pierwsze auto w germanie. Oglądałem inne filmiki w których to Kris porusza sie z V 30-60km/h max więc to nie lata praktyki a prędkość do jakiej upośledził to M5 przez taką glebę. Co do wyglądu to 6+ w skali do 6. Co do możliwości wykorzystania choć w niewielkim stopniu możliwości tego auta to 1+. Mnie by trafiło gdybym miał jeździć M5 50km/h-rozumiem że german,że gleba. Z najszybszej wyścigowej limuzyny lat 90tych zrobił germana z V max 60km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Też bym wolał 540 na 6ciu gangach chyba nawet lepsze parametry ma wtedy no ale M5 to M5.Fajna wypowiedź Krisa-lata praktyki bo to nie jego pierwsze auto w germanie. Oglądałem inne filmiki w których to Kris porusza sie z V 30-60km/h max więc to nie lata praktyki a prędkość do jakiej upośledził to M5 przez taką glebę. Co do wyglądu to 6+ w skali do 6. Co do możliwości wykorzystania choć w niewielkim stopniu możliwości tego auta to 1+. Mnie by trafiło gdybym miał jeździć M5 50km/h-rozumiem że german,że gleba. Z najszybszej wyścigowej limuzyny lat 90tych zrobił germana z V max 60km/h To sie pasja nazywa ale zgodze sie z toba nieposwiecil bym M5 dla gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To sie pasja nazywa ale zgodze sie z toba nieposwiecil bym M5 dla gleby. ja tez, nawet swojej nie poswiecilbym dla gleby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autko super ale rzeczywiscie zbyt zglebione nie na nasze drogi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi