chiccoo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) . Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 może nie mam racji ,ale,teoretycznie,pierszeństwo powinno mieć auto nr 1,z tym,że nieprawidłowo porusza się po rondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 może nie mam racji ,ale,teoretycznie,pierszeństwo powinno mieć auto nr 1,z tym,że nieprawidłowo porusza się po rondzie temat został przeniesiony na http://www.maxbimmer.pl/threads/13808-KTO-MA-TU-PIERWSZE_STWO?p=143437#post143437 Bo nie w tej kategori zadałem pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi