rush Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jest co poogladac happy_bmw http://autokult.pl/2011/04/06/sekretny-garaz-bmw-m/bmw-e30-m3-pickup/galeria#photo http://autokult.pl/2011/04/05/bmw-m8-ktorego-nie-bylo-wideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Niezła flota aż ślinka leci , zwłaszcza na tą M8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 M8 i E34 M5 Cabrio, jakbym cos takiego mial, to ceny paliw by mnie nie interesowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ten M compackt tez ciekawy i kombiki e46/e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Compacty są brzyyydkie, ale te e34 jak tam zobaczyłem to uhhh Rush, a może wiesz gdzie jest ten garaż i czy można go pozwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Rush, a może wiesz gdzie jest ten garaż i czy można go pozwiedzać? wiem ale nie powiem bo wjezdzam tam z tajna misja zajumania paru sztuk ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No bo raczej na taka M8 to nawet zbiorowa zrzuta $$$ na forum raczej by nie pomogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 wiem ale nie powiem bo wjezdzam tam z tajna misja zajumania paru sztuk ;D Wiesz, więcej kierowców -> więcej aut zabierasz To kiedy pierwszy "transport"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a co powiecie na hybryde M8 http://www.speedlux.com/bmw-prepares-m8-supercar/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 piękne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 szkoda ze to e34 nie szlo w jakiejs serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no jestem w stanie jakos sobie wytlumaczyc dlaczego wiele aut z tego garazu nie ujrzalo swiatla dziennego ale dlaczego nie wyszlo e34 cabrio i coupe to nigdy nie skumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi