Jaro Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Wjazd to chyba 20zł od auta w przypadku ludzi jadących tam jako uczestnicy zlotu BMW, bo ja za 2 osoby w aucie też zapłaciłem 20zł, a więc patrząc na przygotowanie to nie tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Nem ostatnio przyciemniał szyby to mu policzyli za 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) bardzo oryginalny grill:p szkoda ze tak sie zlozylo ze nie moglismy pojechac ale jeszcze beda okazje na cwiartke startowal moj sasiad i zajal 1-sze miejsce w klasie/grupie 2-iej Edytowane 1 Maja 2011 przez micnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Z tymi szybami to jest taka opcja micnic jakim autem latal twoj sasiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ja za 4 osoby zaplacilem 20zl wiec cena 20zl byla od auta - znowu nieporozumienie. bo bylo mowione,ze 20zl od ''pary''. no ale to dobrze bo wyszlo 5zl na osobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 buda to jak mnie pamiec nie myli to jakis stary swift w miejscu lamp z przodu ma zamalowane na pomaranczowy kolor i ma duzy napis CERAMIZER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Co do grilla to sie zastanawialismy jak z 1razowki zrobic 1dniowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ...grill był na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jeszcze wczoraj nie miałam ochoty jechać, ale dobrze, że jednak wyszło inaczej:) Była na co popatrzeć no i mega grill;P Dzięki za miło spędzony czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ile ludzi- tyle opinii. Jednym się podobało, innym nie. Inny punkt patrzenia jest stojąc na starcie, niż z za bariery. Więcej bawarek się zjechało niż rok temu, kilka klubów z Polski pofatygowało się do Kamienia Śląskiego. Spiker moim zdaniem do bani- nie potrafił nawet opisać furaków stojących na kresce, mówił tylko jakie auto stoi i jaki ma numer więc moim zdaniem wielka lipa z tym spikerem i duża pomyłka... chyba wzięli Go z pierwszej łapanki. Moje zdanie jest takie że impreza pod względem organizacyjnym zrobiona została o wiele lepiej niż rok temu. Na lotnisku byłam od rana więc wiem jak to wyglądało od podstaw- myślałam że poranna pizgawica i deszcz odstraszy kibiców i zawodników ale na szczęście obeszło się bez ulewy. Fajnie że samochód nie sprowadzał zawodników po przejeździe wszystkich aut w klasie, tylko tym razem sami śmigali bokiem a następni lecieli już na prostej więc zaoszczędzony czas. Czerwone Evo miażdżył i duży szacun kieruję do kierowcy tego Miśka. Tigra też wymiatała, Pani z czerwonej beemki niestety kilka razy nie umiała wystartować- może za rok lepiej Jej pójdzie. Wrażenia z przejazdu takim drifcikiem- bezcenne tak jak to było rok temu z Ogniem który może by się pojawił na lotnisku gdyby nie fakt że za dużo zaśpiewał sobie za przybycie. Foty i filmy zapodam później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) A, ja tam fajnie spędziłem czas , atmosfera , fajne fury, browarek:drunk: muzyczka i grill-extreem:gril: szkoda tylko ,że więcej Nas bimerów nie zawitało do Kamienia śląskiego<bmw_2> a teraz kilka fotek z imprezy: na pierwszy ogień poszła 330D 303km/700Nm konkurencja dla EDU:twisted: razem zgodnie stwierdziliśmy ,że autem zlotu była ta oto ''PANI'' no i kilka ciekawszych: Edytowane 1 Maja 2011 przez BASTARS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) bardzo fajny mini spocik ostatnie foto TT RS bardzo fajne kiedys jezdzila takim czarnym po Polkowicach moja była Edytowane 1 Maja 2011 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) cdn... Edytowane 2 Maja 2011 przez Wiewióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 szkoda ze tego w jeden nie zmontowałaś ale miejsce widzę na Vipie przy starcie a pozniej nawet w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) Bastars fajnie, ze uzupelniles galerie. Ja osobiscie zaluje, ze mimo ze nie potrfie ruszac swoim traktorem to niewystartowalem na cwiartke. Pierwsze 3 miejsca zajely naprawde mocne piece opalowe ale mimo wszystko mozna bylo startowac. Edu mogl by tam pucharek moim zdaniem zdobyc. PS. Nem to pisal PS2. Apropo tych filmokow co Wiewiora wrzucila. Dobrze, ze te e30stki latajace bokami nieporozbijaly sie przy zmianie pasazerow. Bylo kilka cieplych sytuacji. Edytowane 1 Maja 2011 przez Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 O to widzę że Bobik pozamiatał swoim Lancem konkurencję :drunk: ... co jak co ale Grill to w 200% "Adam Słodowy radzi" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ze zdjec widac ze super fury i dobra organizacja, trzeba bylo jechac :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Super, że zlocik się udał i że wróciliście zadowoleni:) widzę, furki piękne były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 witam panowie byłem na tym zlocie i stałem niedaleko was nawet wrzucił ktoś z forum zdjecie akurat naszych samochodzików :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 impreza wygląda na spoko furki śliczne ale grill przebija wszystko uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 I fotosy https://picasaweb.google.com/116735550650376777699/VIIIZlotBMWIOpolskiSprintNa14Mili01052011KamienSlaski# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ooo widze że Wiewióra też uchwyciła mój samochodzik ;] fajnie tak poogladac sobie galerie i z tylu aut co akurat tam było to w galeri zobaczyc swoja bryke ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 impreza wygląda na spoko furki śliczne ale grill przebija wszystko Dosłownie asfalt pod grillrm sę palił:gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dosłownie asfalt pod grillrm sę palił:gril: Dokładnie, po co palic gumy na asfalcie, skoro można spalic asfalt grillem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 to super ze impreza sie udala szkoda ze niebylo mnie na niej ale jeszcze nie jedna sie zaliczy pozdro dla tych co byli i troche zdjec nam zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi