Qrczi Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Miło rozpocząć majowy weekend w gronie BMW Kto się wybiera ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Przecież to dłuuuuuugi weekend .... ja tam zamierzam być w stanie uniemożliwiającym prowadzenie pojazdów mechanicznych :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja bym pojechał bo wreszcie będę miał zrobione auto ale 1.05 to będę 20-30m pod wodą i penetrował wrak E30 na dnie jeziora powidzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 :lol:a ja mam komunie i niestety tesz bende w stanie niewaszkosci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 no jak by to było przez cały długi weekend coś jak w nysie to jak najbardziej taaaaaaak :drunk::gril: ale na jeden dzień oj to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ... a ja nie mam narazie jakichś mocnych planów, a więc kto wie, nie wykluczam, że pojadę zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Podobnie jak Jaro trudno powiedziec w chwili obecnej. W polowie tyg bede wiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 odpadam wyjazd na majowke i jak prezes stan niechudego upojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A ja tam pojadę i mam nadzieję ,że jeszcze kilku chętnych się znajdziebmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Kto wie, może z Juniorem również wjedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jeszcze niewiem ale na bank sie okresle niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dla tych ktorzy sie wybieraja regulamin imprezy http://www.automobilklub.opole.pl/dokument...t/ru_sprint.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kurcze, w sumie mialam jechac w trase na moto ale ze tatko zabiera mi motor, moglabym sie tam przejechac, a placi sie cos za wstep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 a placi sie cos za wstep ? Co to w ogóle za pytanie he he Ja to bym raczej zapytała ile kosztuje wjazd na Zlot a nie pytała czy się za to płaci A jest gdzieś Zlot BMW na którym nie trzeba na bramie wjazdowej płacić za wstęp? Jeśli tak- to ja poproszę o namiary Jeśli jakiś np. Automobilklub organizuje zlot miłośników bawarskiej marki to często pomagają tam sędziowie z tego klubu... ciekawe więc kto by im wypłacił dietę i delegację oraz z czego mieliby dostać wynagrodzenie skoro wjazd na imprezę byłby darmowy... Wątpię żeby pracowali charytatywnie Trzeba opłacić zajęcie jakiegoś terenu, pozwolenia i sporo innych rzeczy... Dlatego pytanie czy płaci się za wstęp rozśmieszył mnie do łez (bez obrazy). Oprócz zawodników startujących na 1/4 mili w danych grupach, odbędzie się tradycyjnie wyścig w kategorii BMW- zapisy do godz. 11:00-11:30 w biurze zlotu. Wjazd na zlot BMW: 1 samochód, w tym dwie osoby- 20 zł. Pozdrawiam i do zobaczenia na płytach lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ooj mocno rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Z tego co pamietam to ostatnio na Rakietowej placili tylko Ci, ktorzy latali po torze, tak to wjazd byl darmowy. Nie, ze sie wymadrzam, tak tylko chcialem zaznaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Z tego co pamietam to ostatnio na Rakietowej placili tylko Ci, ktorzy latali po torze, tak to wjazd byl darmowy. Nie, ze sie wymadrzam, tak tylko chcialem zaznaczyc Bo to nie byl zlot zorganizowany aby zarobic, tylko cel byl aby sie spotkac. Tzw non-profit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Byliśmy z Kosą , 5oul'em , Pałkoszem i paroma innymi osobami w ...... chyba 2009 roku ?? w kamieniu śląskim i prawdę powiedziawszy nic tam ciekawego nie było ... na dzieńdobry poleciało 40zł za wjazd i parkowanie na płycie , potem niezły burdel się zrobił bo ludzie których kasowali również po 40zł zamiast na płytach mieli parkować na trawniku .... parę osób się w****iło i z*****o obsługę , moim zdaniem całkiem słusznie , ogólnie niesympatyczna się zrobiło. A co się działo na płycie , no cóż ściganki wszystkiego co miało kółka , Ogień i Kozioł pokręcili trochę po płycie zmienili kilka kompletów opon .... i właściwie to by było na tyle , szkoda było bajury na dojazd i płacenia za bilet bo nic tam się nie działo. Zresztą widzę w tym roku będzie jeszcze drożej bo Wjazd 1-samochód z 2 osobami = 20zł ..... natomiast bilet normalny to 25zł .... czyli jeśli dobrze rozumiem to wjazd auta z 4 osobami to 20zł + 25zł + 25zł = 70zł za pełne auto ..... sory ale promocja to to nie jest. Dlatego pytanie czy płaci się za wstęp rozśmieszył mnie do łez (bez obrazy). Dlatego bez obrazy Wiewióra , ale moim zdaniem to dobry interes a nie robienie imprezy po kosztach dla frajdy uczestników .... automobilklub zarabia na takich imprezach a nie do nich dokłada. Dla porównania zobaczcie ile kosztował wjazd na imprezę Rothenburg Cult-style ..... i co tam się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dla porównania zobaczcie ile kosztował wjazd na imprezę Rothenburg Cult-style ..... i co tam się działo podobnie było w Hradcu koszt nieporównywalny do oferowanych atrakcji ta impreza przypomina mi zloty w Toruniu, z roku na rok wiecej sie płaci a w sumie nic ciekawego sie nie dzieje ale życzę powodzenia i dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 nie no nie wiem ile kto ma kasy w kieszeni, ale ja jestem tylko biednym studentem a moj tatko nie jest prezesem ;p i zeby pojechac na taki zlot (paliwo plus wstep) to musze sobie to przekalkulowac i odmowic paru innych rzeczy.. wiec tylko grzecznie zapytalam o cene, bo jesli mam wydac dajmy na to 20 a 60 zl na wjazd to dla mnie jest to roznica, wiadomo ze lepiej dac wiecej jak jest fajny zlot tylko gorzej jak jest kicha. poza tym np jak bylam w maniowie na zlocie to amazonki mialy wstep za darmo, gdzie indziej za pol cenny albo tak samo jak faceci:) wiec nie wiem co w tym smiesznego tak czy owak dzieki za info pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 wiec tylko grzecznie zapytalam o cene, poza tym np jak bylam w maniowie na zlocie to amazonki mialy wstep za darmo, gdzie indziej za pol cenny albo tak samo jak faceci:) wiec nie wiem co w tym smiesznego . SPoko, Twoje pytanie bylo jak najbardziej na miejscu. Kto pyta nie bladzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 podobnie było w Hradcu koszt nieporównywalny do oferowanych atrakcji Szczerze mówiąc ja z chęcią zapłaciłbym za wjazd auto+2osoby nawet 200-250zł byle by tylko znowu zrobili taką imprezę z tyloma atrakcjami co w Hradec'u :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dlatego pytanie czy płaci się za wstęp rozśmieszył mnie do łez (bez obrazy). wiec tylko grzecznie zapytalam o cene, bo jesli mam wydac dajmy na to 20 a 60 zl na wjazd to dla mnie jest to roznica, wiadomo ze lepiej dac wiecej jak jest fajny zlot tylko gorzej jak jest kicha. Hehe Magda niczym Antonio Banderas w reklamie BZWBK swoim postem wzbudziłaś emocje w Polakach ..... to chyba dobrze :drunk: W sumie dobrze że zapytałaś o cenę , bo przynajmniej wiadomo na co się nastawić przed wyjazdem a nie przeżyć niespodziankę przy bramie wjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 hehe nie no musialabym sobie wąsy dorobic ;p no bo jak mam jechac i sie denerwowac to wole sie napic czegos dobrego na miejscu bez stresu przynajmniej takie moje zdanie,o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jakies dziwne te ceny o ile dobrze je rozumiem 1 auto z 2ma osobami w srodku = 20zl Osoba bez auta ktora chce wejsc na zlot = 25 zl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi