kuma325i Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam. Kupie bmw e46 2.0diesel badz wiekszy. moze byc tak samo 2. albo 2.5 benzyna. silniki 1.6 1.8 nie wchodza w gre. chlopaczek ma na to 20tys pozdrawiaM<bmw> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kolega "Podkładka" z naszego Forum opyla swojego Touring'a - 320 diesel - wyjeżdża do Anglii - cena podobna więc skontaktuj się z nim. Auto oglądałem osobiście i powiem - gitara - 2001r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no ja wiem e46 coupe 2.5 po lifcie za jakies 26 tys moze nad takim czym sie lepiej zastanowic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 umowilem sie dzis z chlopaczkiem i przyjechal zdechlym dieslem. i szukam dla kolezki raczej jakiejs benzyny i znalazlem to: http://moto.allegro.pl/bmw-e46-coupe-sliczne-lub-zamienie-na-motor-i1537536409.html co o niej sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no to u mnie po lifcie znajomy ma za 26 tys no wyglad ogien bym musiał jakies fotki podesłac ta jest przed liftem i cena troche wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Na Hubskiej we Wrocku na parkingu Lidla stoi e46 w sedanie, 3.0d. Nie znam ceny , ani stanu auta, na szybie tylko nr telefonu. Z tego co widziałem przejeżdżając, kolorek ładny, tylko przedni zderzak coś trochę wisi. Gdybyś był zainteresowany to jak będę w okolicy mogę zapisać ten nr telefonu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jest 320d po lifcie stan bardzo dobry za 18 800zl 150KM common rail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No to jak Kevin wyskoczył to ja się nie będę wychylał z moją przedliftową:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 tyle propozycji z forum to gdzie po allegro szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No to jak Kevin wyskoczył to ja się nie będę wychylał z moją przedliftową:) Ale Ty masz sedana i cacuszko wiec co mi tu potownojesz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Gdybym ja szukał teraz E46 to napewno zainteresowałbym się autem Brzozy. Szukaliśmy jej chyba z 4 miesiące, był z nami oglądać ją dobry fachowiec. Autko na oryginalnym xenonie, parktronicu, składanych elektrycznie lusterkach. Wejdź w galerię Brzozy i ją obejrzyj. Nie jest to żaden ulep i myślę, że warto się nad nią zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Auto juz kupili, E46 Coupe z Wroclawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuma325i Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dzieki wszystkim za propozycje ale wzielismy taka z psiego pola 2.8 na wyrabanych gumach na wahaczu i bez ubezpieczenia za 20.500 a reszta wszystko ok:) niebieska coupe na 18'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk02 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam, jestem nowy na forum, i poszukuje już chyba z pół roku auta. a moją wybranką jest BMW E46 320D rok 2002 i w górę (po liftingu) w oryginalnym M-pakiecie kolor najlepiej czarny, wyposażenie: xenony, fotele kubełkowe, kierownica multimedialna M-pakiet, itp. do dyspozycji mam 30tys wszystko fajnie tylko nie potrafię nic takiego znaleźć...(nie chodzi mi o auta z allegro po "przejściach") wiecie może kto bychciał takie autko sprzedać? z góry dzięki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kolego załóż osobny temat :bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 BMW E46 320D rok 2002 i w górę (po liftingu) w oryginalnym M-pakiecie kolor najlepiej czarny, wyposażenie: xenony, fotele kubełkowe, kierownica multimedialna M-pakiet, itp. do dyspozycji mam 30tys wszystko fajnie tylko nie potrafię nic takiego znaleźć... W takiej cenie możesz nie znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dokładnie za 30tysi w m-paku i z takim wypasem to może być ciężko, ale może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Można znaleźć... spokojnie a coś się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Można znaleźć... spokojnie a coś się trafi. Z czterech sztuk jedna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie jedna oryginalna, fabryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traktorzysta789 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 moja jest na sprzedaż. http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=15&t=96963 - bez kół letnich będzie Twój budżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi